Savus trīs bezpalīdzīgos bērnus noslepkavojusī Tanja Klarensa jau četrus mēnešus pēc notikušā no psihiatriskās slimnīcas atgriezusies ģimenes mājā, vēsta britu plašsaziņas līdzekļi.
Viņas trīsgadīgie dvīņu puikas Makss un Bens, kā arī četrgadīgā meita Olīvija bija bērni ar smagu invaliditāti, turklāt Tanja raksturota kā mīloša un atbildīga māte, tomēr viņa cieta no smagas depresijas. Tanja pameta darbu, lai varētu rūpēties par bērniem, tomēr spiediens uz sievieti izrādījās pārlieku liels. Viņa arī daudz konfliktējusi ar mediķiem par pareizo veidu kā ārstēt un aprūpēt mazos.

 

Getty
Getty

Trīs bērni tika atrasti miruši ģimenes mājā, savās gultās, ar rotaļlietām visapkārt. Baismīgā slepkavība notikusi pagājušā gada Lieldienās, otrdienas rītā. Ģimenes tēvs Garijs kopā ar ceturto bērnu – astoņgadīgo meitu – atradās Dienvidāfrikas republikā, kad uzzināja par notikušo.

 

ad_152177373
Pagājušā gada novembrī Tanjai piesprieda beztermiņa piespiedu ārstēšanos psihiatriskajā slimnīcā – viņa no tās izlaista jau pēc četriem mēnešiem. Tiesā uzskatīja, ka māte bērniem nodrošinājusi visu labāko aprūpi, taču visā stresa pilnajā situācijā pilnībā ignorējusi savas vēlmes un vajadzības. Nesaņēmusi psiholoģisko atbalstu no apkārtējiem cilvēkiem, Tanja nonākusi ļoti smagā emocionālā stāvoklī, kas licis izšķirties par šo šausmu darbu.

 

 
Nu Tanjai būs iespēja atgriezties normālā dzīvē, lai gan viņai vēl daudzus gadus būs nepieciešama ārstēšana, jo sievietes garīgā veselība ir pilnībā sagrauta, vēsta mediji.

Iepriekšējais rakstsVairāk nekā sviestmaizes – gardākie brokastu ēdieni pasaulē
Nākamais rakstsNoskaidrots, cik daudz naudas latvieši pērn iztērēja kolektīvās iepirkšanās portālos