Laiks iepazīt savu spēju robežas – turiet acis un ausis vaļā! Ja manāt iespēju, ķeriet to aiz astes un nelaidiet vaļā. 29.aprīlī veiksme pavisam noteikti ir jūsu pusē!

 

auns-mil-horAuns

Pievērsiet īpašu uzmanību dzīves materiālajai pusei. Laba diena, lai atbrīvotos no kāda parāda vai plānotu finanses. Analizējiet savus ienākumus, izvērtējiet pirkumus – cik no tiem ir patiešām nepieciešami?

 

versis-mil-horVērsis

Vēršīsiem jāpievērš īpaša uzmanība tam, ko viņi šodien domā. Dienu iespējams pavērst gan pozitīvā, gan negatīvā gultnē – tas būs atkarīgs no jums pašiem un rīcības. Brīnišķīgs brīdis kārtējo reizi citiem atgādināt par to, cik vienreizējs esat. Vai ne?

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes šodien iesaka uzsvērt praktisko, domāt objektīvi, rīkoties sistemātiski. Filtrējiet visu informāciju, ko iegūstat, bez žēlastības atmetot negatīvo un nenozīmīgo. Teicama diena darbam vienatnē.

 

vezis-mil-horVēzis

Interese par nākotni kļūs aizvien stiprāka. Sapnim ir lielāka iespēja piepildīties, ja to laikus plānosiet un visu objektīvi izvērtēsiet. Visam, ko Vēži šodien teiks, būs nozīme un tas paspilgtinās viņu jau tā cienījamo tēlu līdzcilvēku acīs.

 

lauva-mil-horLauva

Sarunās ar vecākiem un cienījamiem cilvēkiem Lauvām ļoti jāpiedomā pie saviem argumentiem un sakāmā vispār. Šodien paustajam būs teju pravietiskas spējas. Esiet pašpārliecināti, bet nepiepušķojiet citiem savas labās īpašības. Jums redz cauri.

 

jaunava-mil-horJaunava

Brīnišķīga diena jaunam sākumam, kas saistīts ar ceļojumiem, izglītību vai saziņu ar tuvajiem. Jūs gaida laba vēsts. Garīgi stiprie dzīves ceļa līkločus pārvar pa ideālo trajektoriju.

 svari-mil-horSvari

Labs brīdis, lai vēlreiz sakārtotu ģimenes budžetu, izdevumus, apdomātu vēl kādus iespējamos ienākumu avotus. Cilvēki novērtēs jūsu labākās īpašības, kuru ir vairāk, kā līdz šim uzskatīts.
 

skorpions-mil-horSkorpions

Jums nepieciešams partneris un sabiedrotais, tomēr neļaujiet nevienam sevi dzenāt apkārt. Jūs esat konsekvents un pašpārliecināts, zināt savas tiesības un pienākumus, nebaidieties no atbildības. Viss būs kārtībā! Pat tad, ja esat labs padomdevējs, šodien ieklausieties citu teiktajā, bet neuztveriet to kā vienīgo patiesību.
 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodienā nebūs nenozīmīgu detaļu, uzmanība jāpievērš it visam. Iespējams, kolektīvā parādīsies kādas jaunas sejas, kāds atgriezīsies. Iespējams, radīsies vēlme pēc nodarbošanās maiņas, kā jauna sākuma. Ļaujieties sajūtām!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja vēlaties no sev labvēlīgām situācijām izspiest maksimumu, sāciet domāt un rīkoties kreatīvi. Neatmeties vērtīgus projektus un nodarbošanās tikai tāpēc, ka tie uzreiz nesola/nenes zelta kalnus. Viss ir jūsu rokās!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodienas prioritāte būs dzīves pamatlietas – vieta, kur dzīvot. Runa ir par īpašuma iegādi, atgriešanos dzimtenē vai, tieši otrādi, emigrāciju uz šķietami labāku vietu. Ģimenes attiecības iegūst jaunu vērtību.

 

zivis-mil-horZivis

Pārvērtējiet savu tipisko “uzticības loku” jeb metodes, pēc kurām vērtējat un kategorizējat citus. Klausiet intuīcijai, kas šodien var izrādīties visai praktiskas dabas. Ir cilvēki, kuri jums var palīdzēt un dara to regulāri. Uzspodriniet kontaktus ar viņiem.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan patīkamas vēstis “Elvi” veikalu tīkla cienītājiem
Nākamais rakstsIepazīšanās gadadienā kāds jēkabpilietis piedzīvo neticamu veiksmi!