Divu bērnu mamma no Rīgas, kura strādā jurisprudencē, Simtgades loterijā laimējusi 10 000 eiro. Laimīgā biļete iegādāta iLOTO. Nokasot biļeti, divu bērnu mamma no Rīgas netic savām acīm

Simtgadeloterija man ir ļoti mīļa, jo tai ir labs mērķis – stipendijas vidusskolu absolventiem,” atklāj laimētāja, “ja loterijas biļetē neatklāju laimestu, zinu, ka tas ir ieguldījums jauniešu nākotnē.”

“Jau kādu laiku sapņoju par jaunu automašīnu, tāpēc otrdienas vakarā nolēmu iegādāties Vikinglotto biļeti, ko reģistrēju papildspēlei, kurā iespējams laimēt automašīnu. Papildus izvēlējos arī iecienīto Simtgadi,” stāsta laimētāja. Rīdziniece bez īpaša entuziasma nokasījusi loterijas biļeti, tāpēc, kad ekrānā parādījās 10 000 eiro, pirmajā mirklī nav ticējusi savām acīm.

“Es domāju, ka laimēju vērtīgu laimestu, jo biļeti iegādājos, cēlu nodomu vadīta. Katru mēnesi ziedoju arī tiem, kuriem tas nepieciešams – kopā mēs varam palīdzēt notikt labām lietām,” ar smaidu viņa nosaka.

“Tā kā laimestu atklāju zem varavīksnes simbola, varu teikt, ka arī mana dzīve ieguvusi jaunas krāsas,” sieviete priecīgi saka. Veiksminiece laimestu tērēšot vai nu ceļojumam, vai jaunas mašīnas iegādei.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsSpeciālisti uzsver – atcerieties par melanomas riskiem!
Nākamais rakstsSvarīgākie hormoni vīrieša veselībai: Kas liecina par hormonālo disbalansu?