Pirmdien, 12. augustā, modes un izklaides tirdzniecības centrā “Rīga Plaza” tika atvērts jauns LIDO restorāns. Tas piedāvā Latvijā vēl nebijušu pašapkalpošanās pieeju, kas paredz klientiem iespēju ēdienu uzlikt sev pašiem. To vairs nedarīs darbinieki, kā tas bija ierasts līdz šim. Investīcijas, kas ieguldītas jaunā 500 m2 plašā restorāna atvēršanā pārsniedz miljonu eiro. Milzīgi jaunumi LIDO restorānu cienītājiem

Jaunā pašapkalpošanās koncepcija ir LIDO atbilde mūsdienu straujajam dzīves ritmam, lai padarītu raitāku klientu apkalpošanu un radītu ērtāku darba vidi uzņēmuma darbiniekiem. Sperot šādu soli, LIDO iet līdzi laikam un kļūst par pirmo sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu Latvijā, kas klientiem piedāvā 100% pašapkalpošanās pieeju. LIDO joprojām paliek uzticīgs savām vērtībām – kvalitātei, kārtībai, rūpēm un godīgumam, nemainīgs ir arī ēdienu piedāvājums, kas satur tikai augstvērtīgas un dabiskas izjevielas, kā arī unikālais interjers.

Jaunajā restorānā tiks nodarbināti vairāk nekā 30 darbinieku, kas būs atbildīgi par ēdiena gatavošanu, atbalstu klientiem, kā arī tīrības un kārtības uzturēšanu. Klientu apkalpošanas nodrošināšanā plaši tiks izmantotas arī modernās tehnoloģijas – inovācijas nozarē: trauku novācēju roboti, grīdas roboti, paplāšu ratiņi utml.

“Jaunais restorāns ar pašapkalpošanās koncepciju ir ne tikai apliecinājums LIDO attīstībai, bet arī rūpēm par klientu un darbinieku labbūtību. Mēs nemainīgi turpināsim piedāvāt plašu ēdienu izvēli, integrējot apkalpošanā modernās tehnoloģijas, vienlaikus saglabājot pieejamas cenas, lai klientiem nodrošinātu vislabāko pieredzi,” pauž LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa.

“Esam gandarīti, ka pirmais pašapkalpošanās restorāns Latvijā ir atvērts tieši “Rīga Plaza”, jo inovatīva pieeja un sekošana klientu vajadzībām ir būtiska mūsu attīstības sastāvdaļa. Šī jaunā koncepcija ne tikai bagātinās mūsu plašo un mūsdienīgo ēdināšanas piedāvājumu, bet arī nodrošinās apmeklētājiem vēl ērtāku un patīkamāku maltīšu baudīšanas pieredzi. LIDO ir iemīļots zīmols Latvijā, tāpēc esam pārliecināti, ka mūsu klienti novērtēs jaunā restorāna piedāvājumu,” stāsta modes un izklaides centra “Rīga Plaza” pārvaldnieka “Colliers” aktīvu pārvaldes direktore Irīna Toropova.

Uzņēmums LIDO specializējas sabiedriskās ēdināšanas jomā. Uzņēmumam ir unikāla koncepcija ar tam raksturīgu ēdienkarti un interjera dizainu. AS LIDO ir lielākais ēdināšanas uzņēmums Latvijā, klienti ir iecienījuši un augstu novērtē LIDO zīmolu. Aptaujā “TOP darba devējs” uzņēmums jau 8 gadus ir topa virsotnē, šogad iegūstot 1. vietu kategorijā “HoReCa” un atgriežoties TOP 10 vispārējā kategorijā TOP of MIND. Uzņēmuma grupā ietilpst 13 restorāni un 4 veikali Latvijā (Rīgā un Ādažos), 4 restorāni Igaunijā (Tallinā), gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava un konditoreja Rīgā, kopumā uzņēmumā strādā vairāk nekā 1000 darbinieku.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsDiemžēl otrdienas rīts nesis ļoti skumju ziņu
Nākamais rakstsKatram no mums mājās ir lieks kabacis. Ko iesākt?