Jaunā nedēļa šovā “KARSTI. Krēta” iesākās ar pamatīgu pārsteigumu – villā ieradās jauns dalībnieks Vladislavs, lai gan pārējie bija rēķinājušies ar daiļā dzimuma papildinājumu. Vien dažas stundas pēc negaidītā pavērsiena puišiem par atvieglojumu tomēr piepildījās ilgi lolotās cerības – ieradās skaistā un efektīgā Simona. Puiši atviegloti nopūšas – šovam “KARSTI. Krēta” tomēr pievienojas vēl viena daiļava

Pēc karstā un dramatiskiem notikumiem bagātā pirmās nedēļas noslēguma, dalībniekus pamatīgi pārsteidza Vladislava ierašanās, jo tas pavisam izjauca meiteņu un puišu līdzsvaru šovā. Šķiet, puiši jau bija samierinājušies ar neražu, taču nebija ilgi jāgaida, līdz villas kungi varēja ar atvieglojumu uzelpot ­– pēcpusdienā tomēr ieradās daiļā Simona. Vai kādam izdosies izpelnīties viņas uzmanību?

Par Simonu

Simona ir 24 gadus jauna harizmātiska meitene, kurai ļoti patīk mūzika, tomēr šobrīd viņa ir nopietnāk pievērsusies astroloģijai un sevis izzināšanai. Viņa ir sportiska jauna sieviete, kā arī topošā jogas pasniedzēja.

Simona aizraujas ar fotografēšanos un bieži iejūtas fotomodeles lomā, kas tiek atspoguļots viņas sociālajos tīklos. Simonas draugi viņu raksturo kā harizmātisku, bravūrīgu un traku meiteni, kuras kompānijā ikviena ballīte iegūst dzirkstošu enerģiju.

Kaut gan Simonas izskats ir košs un izaicinošs, viņa ir meitene, kurai nav viegli piekļūt. Simona var būt arī atturīga, bet puisim, kuram izdosies izlauzties caur viņas šarmantajām bruņām, atklāsies no svešām acīm rūpīgi saudzētā mīļā, jaukā, maigā un sirsnīgā Simonas daba. Kaut gan ne viens vien jaunskungs, iespējams, varētu nodomāt, ka nav šādas daiļavas cienīgs, Simona neslēpj, ka vīriešos novērtē iekšējo skaistumu un rakstura īpašības, izskatu atstājot otrajā plānā.

Skatītāji katru dienu var balsot par savu favorītu šeit: https://www.tv3.lv/raidijumi/karsti-kreta/balsot/. Balsojuma uzvarētājiem būs iespēja gulēt luksusa apartamentos, līdzi ņemot vēl vienu dalībnieku. Tāpat arī skatītājiem ir iespēja dalībniekiem uzdot jautājumus un dot norādes pa telefonu 20707722, sūtot SMS vai izmantojot “WhatsApp” aplikāciju.

Uzzini karstākos šova “KARSTI. Krēta” notikumus TV3 un Go3 no 5. augusta līdz 5. septembrim pirmdienu – ceturtdienu vakaros, kā arī nepalaid garām nevienu kaislību Go3 24h tiešraidē no 5. līdz 25. augustam.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsPārsteidzošs pavērsiens plašu popularitāti guvušajā TV šovā “KARSTI. Krēta”
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 14. augusts