Rūpēs par dzīvnieku labturību un ilgtspējas iniciatīvu ieviešanu, “Maxima” veikalu piedāvājumā nu jau 80 % ir laimīgo jeb ārpus sprostiem dētas vistu olas, pakāpeniski atsakoties no sprostos dētām olām. Ar jaunu ziņu pircējiem klajā nācis tirgotājs “Maxima”

“Ilgtspēja ir viena no mūsu uzņēmuma prioritātēm, un mēs apzināmies savu atbildību veicināt pārmaiņas arī dzīvnieku labturības jomā. Fakts, ka 80 % no mūsu olu sortimenta veido laimīgo vistu olas, apliecina mūsu apņemšanos nodrošināt augstākos standartus pārtikai un atbildēt uz pieaugošo klientu pieprasījumu pēc laimīgu vistu olām. Mēs arī saprotam, ka produktu cena ir ļoti nozīmīgs faktors ilgtspējīgu izvēļu veikšanā, tāpēc arī mēs saviem pircējiem radām apstākļus, lai šo izvēli veikt būtu vieglāk – ārpus sprostiem dētās vistu olas “Maxima” veikalos ir pieejamas par viszemāko cenu starp dažādu veidu olām,” stāsta Edvīns Lakstīgala, “Maxima Latvija” kategoriju vadības un iepirkumu direktors.

“Maxima” sortimentā ir pieejamas plašs un izdevīgs klāsts ar laimīgo vistu olām no tādiem vietējiem Latvijas piegādātājiem kā “Balticovo”, “Alūksnes Putnu ferma”, kā arī “Maxima” privātā zīmola “Well done” par cenu sākot ar 1,69 EUR par 10 olām.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsIzrādās, nav nenotverami! Rīgā, Latgalē un Kurzemē aiztur telefonkrāpnieku līdzdalībniekus
Nākamais rakstsJaunu vēsti iedzīvotājiem izplata “Latvijas Pasts”