Autors: Odrija speciāli BrīvBrīdis.lv

Vasara ir krāšņu pilsētas svētku, košu festivālu, jestru lauku zaļumbaļļu un dažādu citu brīvdabas pasākumu laiks. Svarīgi atcerēties – šie ir pasākumi, kur jo sevišķi rūpīgi jāpadomā par piemērota apģērba izvēli, lai nesabojātu sev foršas brīvdienas tikai tāpēc, ka neesi nodrošinājusies lietum vai balles kurpes noberzušas kājas, dancojot pa pļavām. Piedāvājam pāris vērtīgus padomus, kādu apģērbu izvēlēties, metoties vasaras piedzīvojumos, lai būtu gan skaisti un stilīgi, gan ērti un praktiski. 

 

festivaals

Foto:Stylisim.com

 

 

logo  Apģērbs jāpieskaņo pasākuma norises vietai, tematikai un laika apstākļiem. Tāpēc laikus noskaidro, ko konkrētajās dienās sola sinoptiķi un kāda veida pasākumu grasies apmeklēt, jo Bauskas katrī festivāla, zvejnieksvētkos Lapmežciemā un baroka mūzikas festivālā Rundāles pilī taču nevilksi mugurā vienu un to pašu. Būs tikai forši, ja savu outfitu pieskaņosi pasākuma tēmai, kļūstot par attiecīgas noskaņas radīšanas līdzdalībnieci.

 

logo Ērti, ērti, ērti apavi – viens no būtiskākajiem festivālu noteikumiem. Šoreiz jaunās, glītās laiviņkurpes un smailajiem papēdīšiem atstāj mājās. Derēs laiviņas bez papēžiem, sandales, kediņas – apavi, kuros jūties ērti un par kuriem esi pārliecināta, tāpēc labāk izvēlēties jau iestaigātus apavus.

 

logo Daba var nelutināt, tāpēc noteikti padomā par siltu jaku vai džemperi un lietusmēteli vai lietussargu. Ideālā gadījumā – arī gumijas zābakiem, lai vari droši lēkāt pa peļķēm, spēlējot tavai mīļākajai grupai, nevis uztraukties par sabojātiem apaviem un nosalušām kājām.

 

logo Padomā par piemērotu somu, kur ietilpst viss nepieciešamais un kuru vari ērti pārlikt pār plecu, lai mantas netraucē baudīt pasākumu.

 

logo Neprognozējamā laika dēļ brīvdabas pasākumos nav ieteicams pārmēru lietot dekoratīvo kosmētiku, jo lietus vai pārmēru karsts laiks meikapu tikai sabojās. Festivālos vari droši atļauties būt dabiski skaista.

 

logo Lai padarītu savu tērpu interesantāku un radošāku, izvēlies košus aksesuārus – lielas puķes matos vai apģērba, krāsainas krelles vai auskarus, žvadzošas un skanošas rokassprādzes, ziedu vainadziņus, bārkstis pie apģērba vai somas, jautras cepures, raibas šalles – ko vien sirds kāro. Jo brīvdabas pasākumos vari aizmirst par ikdienas etiķeti vai biroja striktajiem likumiem. Atļaujies būt spilgta un pamanāma!

 

logoJa dodies uz festivālu kopā ar savu dzīves biedru vai draugiem – varat droši saskaņoties, izvēlēties savai kompānijai kādu stilīgu tērpa vadmotīvu.

 

logo Pats galvenais – neaizmirsti par platu smaidu un mirdzošām acīm, kas ir skaistākais un pārliecinošākais aksesuārs jebkurai! 

 

Untitledjkjkjk

Foto:Festivalawards.com

Baudām vasaru! 

 

Iepriekšējais rakstsOgu balle tavai veselībai un labsajūtai
Nākamais rakstsVidukli iespējams ‘samazināt’ ar apģērba palīdzību: 6 noderīgi padomi