Princis Harijs un Megana Mārkla jau pašā sākumā mēģināja noslēpt savas attiecības no plašākas sabiedrības acīm, taču viņu plānu gandrīz izjauca kāds darbinieks, vēsta britu mediji. Viesnīcas personāls teju atklājis prinča Harija un Meganas Mārklas noslēpumu

Harija memuāros “Spare” 40 gadus vecais vīrietis atcerējās, kā viņam nācās slēpties zem segas pēc tam, kad kāds darbinieks pieklauvēja pie Meganas viesnīcas numura durvīm.

Pāris pirmo reizi satikās Londonā 2016. gadā, un viņu karaliskās kāzas notika Vindzorā mazāk nekā divus gadus vēlāk.

Runājot par saspringto brīdi, kad viņu noslēpums gandrīz ticis atklāts, Harijs pastāstīja, ka pāris bija šķirti divus mēnešus un ka viņu “atkalapvienošanās” notika “Soho House” Londonā.

Harijs bija apciemojis Meganu viņas viesnīcā, un viens no sievietes draugiem princi paslepus aizveda uz viņas istabu.

Brīdī, kad kāds viesnīcas darbinieks pieklauvēja pie istabas durvīm, lai piedāvātu apkalpošanu numurā, Megana ieteica Harijam paslēpties vannas istabā, taču viņš ātri patvērās zem segas. Kamēr Harijs atcerējās arī to, ka, kamēr Megana runāja ar darbinieku, viņam zem segas sācis trūkt gaisa, taču abi tomēr izsprukuši no šī attiecību noslēpuma atklāšanas.

Viņu attiecības oficiāli tika apstiprinātas 2016. gada oktobrī, un viņu saderināšanās tika publiski paziņota nākamā gada novembrī.

Šī gada maijā Harijs un Megana svinēja savu sesto kāzu gadadienu. Pārim ir arī divi bērni – princis Ārčijs (5) un princese Lilibeta (3).

2020. gadā pāris atkāpās no vecāko karalisko darbinieku amata un tagad dzīvo Kalifornijā.

Viesnīcas personāls teju atklājis prinča Harija un Meganas Mārklas noslēpumu

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais raksts“Rīgas namu pārvaldnieks” pastāsta, kad sāks pieslēgt apkuri
Nākamais rakstsSkumjš dzīves turpinājums gaida vairākus vīriešus Latgalē