Izrādās, nagu laku vari pieskaņot ne tikai apģērbam vai aksesuāriem, vai izvēlēties sev tīkamāko zīmējumu, bet arī lakot tādu toni, kas atbilst tavai horoskopa zīmei. Aplūko, kādu krāsu zvaigznes nolēmušas tev!

Auns: Violeta

Ar šo krāsu varēsi justies kā karaliskās ģiemenes pārstāve. Tā simbolizē enerģiju, koncentrēšanos un izturību, kā arī palīdz atdzīvināt un spilgtināt emocijas.

 

Vērsis: Zaļa

Esi dabiska ar auglības un fiziskās veselības krāsu. Šī dabas artava simbolizē mieru un harmoniju, kā arī palīdz atslābināt nervu sistēmu, nomierina prātu, taču stimulē radošumu.

 

Dvīņi: Oranža

Izraisi īstu uguņošanu uz saviem nagiem, un arī šajā aukstajā laikā, mirdzi kā vasaras saulīte. Esi pārliecināta par savu nagu krāsu, jo tā stimulē prāta darbību, sniedz ticību un drosmi, kā arī vairo pozitīvismu.

 

Vēzis: Sudraba

Iemirdzies ar šo krāsu uz saviem nagiem, tā simbolizē uzticību. Sudraba krāsas potenciāls ir ideālisms.

 

Lauva: Bronza

Parādi savu spēku ar šo krāsu, kas simbolizē atjautību un izturību. Izvēlies dažādu toņu intensitāti, variē ar bronzu!

 

Jaunava: Sarkana

Enerģijas krāsa, kas iedvesmai un dod spēku padarīt iesākto. Jaunavai, kura ir šķietami trausla un maiga, šī krāsa dos ne tikai spēku uzdrošināties, bet padarīs nagus ivērojamus, radot sievišķīgi enerģisku tēlu.

 

Svari: Bēšīga (Nude)

Mazāk ir vairāk! Ar šo toni tavi nagi izskatīsies izsmalcināti, kopti un nebūs pārlieku uzkrītoši. Tu radīsi vilinoša spēka un izsmalcinātības tēlu.

 

Skorpions: Rozā

Skorpiona skarbajam raksturam rozā krāsa piestāvēs ne tikai tāpēc, ka tā saistās ar sievišķību, mīlestību un harmoniju, bet arī tāpēc, ka tā tiek uzskatīta par dziedinošu krāsu, kas spēj nomierināt un radīt komforta sajūtu.

 

Strēlnieks: Melna

Melnā krāsa ir elegances un šarma vēstnese, tā simbolizē spēku un saturīgumu. Tas, ka melns tiek asociēts ar sērām, šoreiz ir nevietā. Uz šīs krāsas fona viss pārējais kūst spilgtāks un pamanāmāks, tāpēc šāda toņa nagi lieliski izcels tavas rokas un radīs ļoti koptu tēlu.

 

Mežāzis: Zila

Burvīgs debesszils, dzidrs kā okeāns, gaiši un tumši zili toņi – tas viss ir mežāzim piemērots. Šīs krāsas plašās variācijas sniedz nebeidzamu izvēles un iztēles brīvību uz taviem nagiem. Ļoti populāra korporatīvās vides krāsa.

 

Ūdensvīrs: Neona

Spilgtas gaismas un liela pilsēta – tā varētu raksturot šos toņus. Neona krāsas ir spilgtās – zilā, dzeltenā, oranžā un rozā. Šīs krāsas ir tavas!

 

Zivis: Pelēka

Uzticības krāsa. Tā nav uzstājīga un izaicinoša, bet gan neitrāla. Pelēkais rada stabilitātes sajūtu un veicina savaldību.

 

Vai tava nagu lakas krāsa atbilst tavai horoskopa zīmei?

Iepriekšējais raksts13 padomi, kā tīrīt un kopt paklājus
Nākamais rakstsTorte – CIELAVIŅA. FOTO RECEPTE