Gada noslēgumā vienmēr ir interesanti ne vien ielūkoties nākamajā, bet atskatīties arī uz aizvadīto, pārdomājot, kas un kā noticis. Šoreiz piedāvājam atskatīties uz patīkamo – 2015. gada slavenākie jaundzimušie.

 

 2015. gada JANVĀRIS

 

Džeimsa Reinoldsa

Dzimšanas datums: 2014. gada beigas

Vecāki: aktieri Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss

Lai gan meitenīte piedzima pašā 2014. gada izskaņā, pirmās ziņas medijos par ģimenes pieaugumu parādījās vien 2015. gada 5. janvārī. Precīzu Džeimsas dzimšanas datumu vecāki aizvien nav apstiprinājuši. Kā vairākās intervijās atklājusi Bleika Laivlija: “Mēs vēlējāmies savu dzīvi, savu privātumu, taču apzinājāmies, ka neizziņot to nevaram. Taču dzemdības izbaudījām kā ģimene, bez lielas uzmanības, jautājumiem un zibspuldzēm”.

 2015. gada aprīlī Reinoldss publicēja ierakstu savā Instagram profilā, kur pievienots attēls ar viņa un meitas rokām: “Īkšķu kaujas reizēm mēdz būt bez noteikumiem. Mana roka ir tā mazākā :)”

Foto:Instagram.com/vancityreynolds
Foto:Instagram.com/vancityreynolds

 

Saša Pikē Mebaraks

Dzimšanas datums: 29. janvāris

Vecāki: dziedātāja Šakira un Spānijas futbola izlases un super kluba “Barcelona” aizsargs Žerārs Pikē

Janvāra beigās ģimenē ienāca vēl viens puisēns. Ģimenē jau ir viens puisītis – Milans Pikē Mebaraks, kurš piedzima 2013. gada 22. janvārī.

 

FEBRUĀRIS

Seilors Džins Gardners

Dzimšanas datums: 11. februāris (sešas nedēļas agrāk nekā bija paredzēts)

Vecāki: aktrise Līva Tailere un viņas draugs, britu futbola aģents Deivs Gardners

Seiloram ir lielāks brālis – Milo Langstons, kurš ir dzimis Taileres iepriekšējā laulībā – 2004. gada 14. decembrī. Ģimenē dzīvo arī Gardnera dēls Mailzs.

 

Leiklina Gosselāra

Dzimšanas datums: 17. februāris

Vecāki: aktieris Marks Pols Gosselārs (plašāk pazīstams kā Zaks Moriss no seriāla “Glābējzvans”) un Katriona Makdžinna

Pāris sagaidīja pasaulē ierodamies savu otro kopīgo atvasi. “Esmu iemīlējies mūsu mazulītē Leiklinā! Mamma un meitiņa ir veselas un laimīgas. 2 zēni un 2 meitenes – ideāli!” Goselārs ietvītojis. Goselāram kopā ir četri bērni – divi no iepriekšējām attiecībām – Leiklinu sagaidīja vecākais brālis Dekers, pusmāsa Eiva un pusbrālis Maikls. 17. augustā Goselārs sociālajā vietnē Twitter pie bildes ar savu pus gadu veco meitiņu iečivināja: “Laimīgu pirmdienu! Un laimīgu sešu mēnešu dzimšanas dienu, manu skaisto meitenīt!”

 

MARTS

Edīte Vivjena Patrīcija Aptone

Dzimšanas datums: 6. marts (adopcijas apstiprināšanas datums)

Vecāki: aktrise Keita Blanšeta un viņas vīrs Endrjū Aptons

Lai gan bioloģiski pārim jau ir trīs vecāki dēli – Dašiels Džons (2001), Romāns Roberts (2004) un Ignatiuss Martins (2008), Blanšeta atklājusi, ka meitenītes adopciju gaidījusi jau kopš brīža, kad pasaulē nāca pirmais bērns. “Ir tik daudz bērnu, kuriem nav labas nākotnes, tādas, kāda ir, piemēram, mūsu bioloģiskajiem bērniem. Tāpēc uzskatu, ka ir brīnišķīgi, ja es varu palīdzēt kaut vienam. Ir brīnum jauki pieņemt mūsu ģimenē šo mazo meitenīti!” aktrise atklājusi intervijās.

 

Paulīne Sinklēra

Dzimšanas datums: 16. marts

Vecāki: aktieris Vīns Dīzels (dzimis Marks Sinklērs) un modele Paloma Himeneza

Nedēļu pēc meitiņas piedzimšanas, aktieris paziņoja, ka viņu sauc Paulīne. Vārds dots par godu viņa mirušajam draugam un kolēģim Polam Vokeram. “Nav otra tāda cilvēka, kura dēļ es ko tādu varētu izdarīt,” kādā intervijā atklājis Dīzels. “Es zinu, ka viņš aizvien ir man līdzās, es to jūtu un šis bija, tā teikt, veids, kādā varu vēl stiprāk saglabāt viņu kā daļu no savām atmiņām, kā daļu no manas pasaules,” atklājis aktieris. Ģimenē jau aug divi vecāki bērni – Hania, kura dzimusi 2008. gadā un Vincents, kurš dzimis 2010. gadā.  

 

Montgomerijs Mozus Braiens Barons Koens

Dzimšanas datums: 17. marts

Vecāki: aktieris un komiķis Saša Barons Koens un aktrise Aila Fišere

Mazais ģimenes vīrietis pievienojās savām lielākajām māsām – Olīvei, kura dzimusi 2007. gadā un Elulai, kura pasaulē nākusi 2010. gadā

 

Skārleta Meja Stubere

Dzimšanas datums: 25. marts

Vecāki: aktrise un modele Mollija Simsa un producents Skots Stubers

“Mūsu sirdis ir tev atvērtas, mazā!” savā Instagram profilā pēc meitiņas dzimšanas ierakstīja Simsa. Ģimenē jau aug dēliņš – 2012. gada 19. jūnijā dzimušais Brūks.

 

APRĪLIS

Dašiela Edena Andersone

Dzimšanas datums: 1. aprīlis

Vecāki: aktrise Milla Jovoviča un viņas vīrs kinorežisors Pols V. S. Andersons

Joku diena pārvērtās par ļoti nopietnu un laimīgu dienu šajā ģimenē. Pasaulē nāca mazā Dašiela. Divas nedēļas vēlāk Jovoviča savā Instagram kontā publicēja fotogrāfiju ar mazo meitiņu uz rokām un ierakstīja: “Šodien Dašielai aprit divas nedēļas, bet es aizvien neesmu tikusi laukā no pidžamas. Lūk, ko nozīmē piena ražošanas rūpnīca. #lepnabūtsieviete #dašielaidivasnedēļas”. Ģimenē aug vēl viena meitenīte – 2007. gada rudenī dzimusī Evera Gabo.

 

Foto:Millas Jovovičas oficiālais Instagram konts. Instagram.com/millajovovich 

Sailas Rendels Timberleiks

Dzimšanas datums: 11. aprīlis

Vecāki: mūziķis Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla

Pirmais bērns pāra ģimenē. Timberleiks savā sociālā tīkla Instagram kontā nereti padalās arī ar kādu foto, piemēram, kur savas mammas rokās mazais dodas uz savu pirmo NBA basketbola spēli. Tāpat ar bērniņu rokās mūziķis nodod sveicienus visiem tēviem, sveicot viņus tēvu dienā, kā arī ierakstot, cik laimīgs jūtas dēla dēļ un sveic ikvienu Ziemassvētkos.

Foto:Džastina Timberleika oficiālais Instagram konts. Instagram.com/justintimberlake
Foto:Džastina Timberleika oficiālais Instagram konts. Instagram.com/justintimberlake

 

MAIJS

Princese Šarlote Elizabete Diāna

Dzimšanas datums: 2015. gada 2. maijs

Vecāki: Kembridžas hercogpāris Keita Midltone un Princis Viljams

Dienu pēc mazulītes nākšanas pasaulē Kensingtonas pils Twitter oficiālajā kontā tika publicēts ziņojums. Tajā izskanēja pateicība visas pasaules iedzīvotājiem, kuri sveic jaunos vecākus. Nenoliedzami šis ir viens no vispopulārākajiem un apspriestākajiem 2015. gadā dzimušajiem bērniņiem. Mazajai Šarlotei ir arī vecāks brālis – 2013. gada 22. jūlijā dzimušais Princis Džordžs Aleksandrs Luiss.

 4

Edija Raitone

Dzimšanas datums: maijs

Vecāki: aktrise Keira Naitlija un mūziķis Džeimss Raitons

Savas pirmdzimtās dzimšanas dienas precīzu datumu vecāki nav apstiprinājuši. Arī ar vārda apstiprinājumu un izziņošanu nāca klajā tikai labu laiku pēc bērniņa piedzimšanas.

 

JŪNIJS

Kadensae Gaelle

Dzimšanas datums: 4. jūnijs

Vecāki: reperis Ludacris un viņa sieva Eidoksija

Kendisa ir pāra pirmdzimtais kopīgais bērns, taču reperim ir divi vecāki bērni no iepriekšējām attiecībām.

 

Nikolass Pols Gustavs

Dzimšanas datums: 15. jūnijs

Vecāki: Zviedrijas princese Madelēna un viņas vīrs uzņēmējs Kristofers Onīls

Vien dažas dienas pēc sava brāļa Prinča Karla Filipa kāzām, Madelēna dzemdēja savu otro bērnu – dēlu Nikolasu, kurš ir princis un arī Angermanlandas hercogs. Ģimenē aug 2014. gada 20. februārī dzimusī meitiņa – princese Leonora, Gotlandes hercogiene.

 

Rafaels Tomass Boldvins

Dzimšanas datums: jūnijs

Vecāki: aktieris Aleks Boldvins un viņa sieva Hilarija Boldvina

Šis ar pāra otrais kopīgais bērns. 17. jūnijā par bērna piedzimšanu paziņoja pāra jogas instruktors, ievietojot paziņojumu sociālajā vietnē Instagram. Ģimenē aug vecāka meitiņa Karmena Gabriela Boldvina, kura dzimusi 2013. gada 23. augustā.

 

Attikus Halisejs

Dzimšanas datums: 24. jūnijs

Vecāki: aktrise Dženifera Lova Hjūita un aktieris Braiens Halisejs

Pāris sagaidīja pasaulē ierodamies savu otro atvasi (viņiem ir meita Autumna Džeimsa, kura dzimusi 2013. gada 26. novembrī). 2015. gada janvārī pāris paziņoja, ka ir sava otrā bērniņa gaidībās.

 

JŪLIJS

Holts Fišers Smits

Dzimšanas datums: 1. jūlijs

Vecāki: aktrise Tifānija Tīsena un aktieris Breidijs Smits

Aktrise savā Instagram kontā publicēja jaundzimušā dēla fotogrāfiju, kam pierakstīja: “Vakar Harpere tika pie mazā brālīša. Mēs esam tik priecīgi. Mūsu mazais, mīļais vīrietis. #esamsvētīti #ģimenēčetri”. Pāra meitiņa Hārpere piedzima 2010. gada 15. jūnijā.

 

Laions Ričijs

Dzimšanas datums: 4. jūlijs

Vecāki: aktrise (iespējams, labāk pazīstama kā aktiera Lorenso Lamasa (Renegāts) meita) Šeina Lamasa un viņas vīrs Niks Ričijs

Pāris sagaidīja pasaulē ierodamies savu otro atvasi, kuru iznēsāja surogātmāte. Interesantākais tajā visā ir tas, ka šī surogātmāte bija Šeinas pamāte – Šona Kreiga – tēva, Lorenso Lamasa sieva. Šeina piedalījās realitātes šovā “Vecpuisis 12” – Grants viņu bildināja, taču  drīz vien pāris izšķīrās. Viņa apprecējās ar Niku Ričiju un 2011. gada 11. novembrī ģimenē piedzima meita – Presa Dāla Lamasa Ričija. 2014. gada sākumā ģimene apstiprināja, ka Šeina ir otrā bērna gaidībās, diemžēl, mēnesi vēlāk viņa piedzīvoja spontāno abortu. 

 

Augusta Terona

Dzimšanas datums: jūlijs

Vecāki: aktrise un modele Šarlīze Terona

Slavenā aktrise jūlijā adoptējusi otru bērniņu – meitenīti Augustu. Viņai jau audzina vienu adoptētu tumšādainu bērniņu – puisīti Džeksonu.

 

AUGUSTS

Bērna vārdam līdz šim nav oficiāla apstiprinājuma

Dzimšanas datums: 15. augusts

Vecāki: aktieris Džozefs Gordons Levits un viņa sieva Taša Makolija

Augusta vidū pasaulē nāca pāra pirmais kopīgais bērniņš – zēns. Daudzi gaidīja, kad būs paziņojums par bērna vārdu, taču pāris lika saprast, ka šāda paziņojuma nebūs. Un tiešām – tāds nav bijis vēl līdz šim.

 

NOVEMBRIS

Paulīna Ketlīna Maijersa

Dzimšanas datums: 2. novembris

Vecāki: aktieris Maiks Maijerss un uzņēmēja Kellija Tīsdeila

Pāris sagaidīja pasaulē ierodamies savu trešo kopīgo bērniņu. Viņi jau ir vecāki diviem lielākiem bērniem – dēlam Spaikam (2011) un meitai Sandijai Mollijai (2014).

 

Abi vecākie bērni 

DECEMBRIS

Saints Vests

Dzimšanas datums: 2015. gada 5. decembris

Vecāki: Kima Kardašiana un Kanje Vests.

Tajā pašā dienā jaunie vecāki savā mājaslapā izplatīja paziņojumu, ka rīta agrumā pasaulē ieradies viņu dēls un, ka jaunā māmiņa un bērniņš – abi jūtas labi. 7. decembrī savos sociālajos tīklos Kima Kardašiana ierakstīja: “Mūsu atbalstītājiem. Saints Vests, 5.12.2015., 3650 g”.

Ģimenē jau aug meitiņa Norta Vesta, dzimusi 2013. gada 15. jūnijā.

 

Jasmīna Džonsone

Dzimšanas datums: 2015. gada 16. decembris

Vecāki: Dveins Džonsons un Loreta Hašiana

Aktieris Dveins Džonsons un viņa ilggadējā draudzene Lorena Hašiana 16. decembrī sagaidīja pasaulē ierodamies savu meitiņu. Pārim šis ir pirmais bērniņš, bet Dveinam ir pusaugu meita no iepriekšējām attiecībām. Aktieris savā Instagram kontā publicēja ierakstu, ko papildināja ar fotogrāfiju, kur tur savu jaundzimušo meitiņu uz krūtīm: “Ziemassvētki šogad sākušies agrāk! Būdams pateicīgs, esmu guvis jaunu nozīmi savai dzīvei”.

 

Foto:Dveina Džonsona Instagram oficiālais konts. Instagram.com/therock
Foto:Dveina Džonsona Instagram oficiālais konts. Instagram.com/therock

 

Vārds pagaidām nav vēl vecāku apstiprināts

Dzimšanas datums: 16. decembris

Vecāki: aktieris un producents Hjū Grānts un zviedru producente Anna Eberšteina

Šis ir ceturtais bērns Grāntam un otrais kopīgais ar Eberšteinu. Aktieris četru gadu laikā kļuvis par tēvu četriem bērniem, trijiem no viņiem 15 (!) mēnešu laikā. Grāntam ar draudzeni Tinglanu Hongu 2011. gada septembrī piedzima meita Tabita. Gadu vēlāk – 2012. gada septembrī pašreizējā draudzene Anna Eberšteina Grāntam dāvāja dēlu Džonu Mungo. 2013. gadā viņš atkal sagāja kopā ar Tinglanu Hongu un tajā pašā gadā viņa dzemdēja vēl vienu dēlu Grāntam, kuru nosauca par Foksu. 2015. gada izskaņā aktieris kļuva par tēvu ceturto reizi, kad Anna Eberšteina dāvāja viņam vēl vienu meitiņu!

 

Laila Buloka

Dzimšanas datums: patiesībā meitenīte dzimusi 2012. gadā, taču adoptēta 2015. gada decembrī

Vecāki: aktrise Sandra Buloka

Pašā 2015. gada izskaņā Sandra Buloka paziņoja, ka adoptējusi meitiņu Lailu. “Kad paņēmu Lailu rokās, man vairs nebija absolūti nekādu šaubu, ka notiek tieši tas, kam jānotiek,” kādā intervijā atklājusi aktrise. Buloka 2010. gadā adoptējusi puisīti – Luisu.

sandra-bullock-people-laila-louis

 

 

Vēlam stipru veselību ikvienam bērniņam un jaunajiem vecākiem! Protams, arī tiem, kuri nav šajā sarakstā! 🙂 

Iepriekšējais rakstsHarijs Ozols, B.B.Kings un citi: Viņus mēs 2015.gadā zaudējām
Nākamais rakstsNEDĒĻAS PLĀNS: labvēlīgās dienas tavam skaistumam un labsajūtai 4. – 10. janvāris