Noskaidro kādas kaislību vēsmas TEVI sagaida šajā nedēļas nogalē!

 

 AUNS 

milas-laika-prognoze-lietus

Jau piektdien tevi sāks ietekmēt Marss un tev ir jābūt gatavai piepildīt savus sapņus un cerības! Tomēr Urāns un Merkūrs mudinās pielāgoties partnera vēlmēm, lai sasniegtu vēlamo attiecību jomā. Vēlēsies izteikt savas jūtas, tomēr Merkūrs liks pretoties tam, radot neizpratni tavās sajūtās. Šajā nedēļas nogalē ir vērts atcerēties, ka ne visiem ir līdzīgi uzskati, ka tiem noteikti nav jāsakrīt ar tavējiem. Svētdien jo īpaši neļauj dažādo viedokļu mākoņiem aizklāt tavas domas, tomēr fokusējies arī uz tām lietām, kas tieši šobrīd notiek tev visapkārt.

 

  VĒRSIS

milas-laika-prognoze-sniegs

Šajā nedēļas nogalē tev, visticamāk, būs sajūta, ka esi gatava sakārtot savas domas un sajūtas, tomēr tas var tevmaksāt daudz vairāk, nekā biji gatava par to atdot. Ja kaut kas neiet tā, kā tu to vēlies, iespējams, ir pienācis laiks apdomāt vai šīs attiecības tiešām ir tās, kuras tu vēlies ilgstošā periodā vai tomēr esi galu galā gatava atbrīvoties no šīs smagās, vairs nepanesamās nastas. Sestdien Pilnmēness apgaismos tevi, spēsi saskatīt izeju no kādas problēmsituācijas – kā gaismu tumša tuneļa galā, tomēr tu tai pretī iesi tikai tiktāl, cik atļausi pati sev… Zvaigznes brīdina, ka šobrīd nav īstais laiks, lai kādam atklātu savus lēmumus un apņemšanās. Attiecības var uzlaboties svētdien.

 

 DVĪŅI

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Tavu attiecību pasauli šajā nedēļas nogalē ietekmēs Merkūrs, kas piektdien apvienosies ar Urānu – draudzības sfērā. Nebūsi pārliecināta vai skaidri saskati zīmes cauri miglai vai jūsu attiecību jautājumi tiks pilnībā sagrozīti. Tomēr Marss mudinās paļauties uz savu sirdi. Pilnmēness jo īpaši ietekmēs tevi sestdien, atļaujot kļūt atklātākai un atvērtākai par to, kas notiek tev visapkārt, tomēr, Merkūra pretestībā, tu vari tā arī līdz galam nenonākt līdz visām atbildēm. Zvaigznes norāda, lai nepadodies, ja tā arī apmākušajās debesīs nesaredzēsi šobrīd sauli! Svētdiena sniegs tev jaunas iespējas, lai vari izbaudīt dienu un ieraudzīt sevi un mīļoto cilvēku pavisam jaunā gaismā. Esi pateicīga par šo jauno perspektīvu!

 

 VĒZIS

milas-laika-prognoze-lietus

Tev, iespējams, nepieciešams papildus atbalsts, jo Mēness piešķirs tev zināmu trauksmes devu pretojoties Saturnam, kas atradīsies tavā mīlestības sfērā jau piektdien. Tev varētu sagādāt grūtības – jautāt citiem pēc padoma, tomēr tas palīdzēs pašai saskatīt savu maigo rakstura pusi. Sestdien Pilnmēness iztaujās tavu intuīciju un, ja tu ar savām izvēlēm dosies pareizajā virzienā, spēsi atrisināt teju visu. Apkārtējie varētu vēlēties, lai esi daudz pārliecinošāka, jo arī citi saskata, ka tu bieži mēģini ko panākt ar vieniem un tie pašiem paņēmieniem. Svētdien tu varēsi atpūsties, būt kopā ar tiem, kuri tev ir visnozīmīgākie. Tev jāapzinās, ka spēj stāvēt uz savām kājām, ka spēj parūpēties par sev tuvu un mīļu cilvēku.

 

 LAUVA

milas-laika-prognoze-saule

Šajā nedēļas nogalē piedzīvotais var pilnībā pārvērst tavu dzīvi, ja vien tu tam ļausies! Piektdien tev ir jābūt piesardzīgai, rūpīgi izvērtējot, kam tieši tu fokusē visu savu enerģiju, jo Mēness atradīsies tavu vēlmju sfērā, izrādot pretestību Saturnam, kurš radīs vēlēšanos kavēties pagātnē. Tajā noteikti ir tik daudz lietu, kas teju alkst pēc tavas uzmanības, tāpēc izlem – kas tev ir vissvarīgākais nākotnē. Pilnmēness sestdien sniegs tev iedvesmu un piešķirs dzirksteli romantikai jūsu attiecībās. Tā vietā, lai gaidītu, ka mīļotais cilvēks tev sniegs kaut ko, izrādi iniciatīvu arī pati! Esot pateicīgiem par otra pūlēm un rīcību attiecību labā, jūs tikai stiprināsiet savas emocijas, sniegsiet abiem atzinību un izpratni vienam par otru. Svētdien tu jutīsies daudz pārliecinātāka par sevi, ka tavās šī brīža attiecībās viss ir kārtībā. Esi stipra un runā no sirds!

 

 JAUNAVA

milas-laika-prognoze-sniegs

Šajā nedēļas nogalē tev var nākties piedzīvot nedaudz vairāk stresa nekā ierasts, ko ietekmēs Merkūrs tavā stabilitātes sfērā un Urāns – pārmaiņu sfērā, liekot justies tev tā, ir kā citi ir uzņēmušies vadošo lomu visās tavas dzīves sfērās. Taču, iespējams, tu vienkārši sagaidi pārāk daudz! Ielūkojies savā pagātnē, ļoti ticams, ka tieši tur ir kāda kļūda, kas neizrunāts, kāpēc šobrīd starp tevi un mīļoto cilvēku ir kādas nesaprašanās. Zvaigznes iezīmēs to, ka tev ir jākļūst daudz izlēmīgākai par to, ko tu patiesībā vēlies. Ja lietas kļūs pārāk sarežģītas starp jums – izrunājieties! Daudziem var šķist, ka tu apslāpē savas emocijas, īpaši sestdien, kad vari izturēties pat ledusauksti. Novērtē savu vistuvāko centienus sasildīt tevi, pieņem komplimentus ar smaidu!

 

 SVARI

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Piektdien Merkūrs atradīsies tavā komunikācijas sfērā, kā arī Urāns – partnerattiecību jomā, tāpēc tev varētu šķist, ka dažas no bažām un raizēm tiks izpūstas gluži kā no mušas zilonis. Nebaidies būt godīga par to, kā tu patiesībā jūties, ja kāds tev to prasa! Tu un mīļotais esat vienā savas dzīves lappusē un tas tikai satuvinās jūs, ja būsiet atklāti viens pret otru. Sestdien Pilnmēness ietekmēs tavu intuīciju, piešķirs papildus skaidrību tavās domās, teju ieliekot tev mutē tos izteikumus, ko jau sen savā prātā biji noformulējusi. Zvaigznes iesaka izrunāties, ja starp jums ir radušās kādas neskaidrības. Sestdien tu spēsi atpūsties un izbaudīt to, ko vēlies vienīgi tu. Nezaudē optimismu!

 

 SKORPIONS

milas-laika-prognoze-sniegs

Marss aizēnos tavu drošības sfēru, liekot justies bažīgai par savām emocijām. Piektdien Merkūrs ietekmēs tavu pašnovērtējumu, kopā ar Urānu, kas atbildēs pat ierastajiem paradumiem. Tu meklēsi balansu starp savām vajadzībām un vēlmēm, kā tās realizēt! Tas var nākties grūti! Neļauj baiļu sajūtai gūt virsroku pār tevi. Šajā nedēļas nogalē tu sajutīsi siltu emociju vilni, ko Pilnmēness ietekmēs un uzjundīs tavu intimitāti, tomēr centies nebūt pārāk radikāla, jo tas var radīt problēmas. Svētdien tavas emocijas varētu nākties ierobežot, jo pretējā gadījumā tu vari kāda rīcībā saskatīt, ko tādu – kā nemaz nav. Nogaidi līdz tavas emocijas atdziest un tikai tad uzsāc sarunu!

 

 STRĒLNIEKS

milas-laika-prognoze-saule

Šajā nedēļas nogalē visas zvaigznes būs pār tevi! Piektdien Merkūrs un Urāns ietekmēs tavu romantikas un jūtu pasauli un vari būt droša, ka spēsi atstāt uz mīļoto cilvēku neaizmirstamu, apburošu iespaidu! Pat, ja kaut kas tomēr nosies greizi, domas un rūpes, ko tu ieguldīsi savā rīcībā – visu mainīs bez vārdiem. Pilnmēness ietekmēs tavas attiecības, spēsi daudz dziļāk un pamatīgāk izteikt savas emocijas, saņemsi mīļotā cilvēka atbalstu un iedrošinājumu, ko pratīsi sniegt arī pretī. Tu sasniegsi visu, ko vēlies! Izmaiņas, ko veiksi ne tikai nāks par labu tev pašai, bet arī visam tev apkārt. Svētdien tu būsi gatava atdot sevi visu, lai parādītu saviem mīļajiem, cik nozīmīgi un īpaši viņi tev ir.

 

 MEŽĀZIS

milas-laika-prognoze-sniegs

Šajā nedēļas nogalē tev var rasties sajūta, ka tu saskati melnus plankumus jūsu attiecībās. Merkūrs atradīsies sfērā, kas atbild par bailēm, kopā ar Urānu, kas aizēnos tavu stabilitātes jomu mudinot domāt, ka ir pienācis laiks – spiest gāzi grīdā, lai nonāktu pie tā, ko patiešām vēlies! Visticamāk, tev šobrīd nebūs iespēju izvirzīt savas prasības par to, ko tu vēlies, jo apkārtējiem ir pašiem savi negrozāmi priekšstati. Neapmierinātība pieaugs sestdien, kad Pilnmēness atradīsies tavā ierasto pieradumu jeb rutīnas sfērā, liekot tavām sajūtas pasliktināties un justies iestrēgušai neizprotamā emociju gammā. Tu nevēlēsies dzirdēt nekādus attaisnojumus! Zvaigznes norāda, lai ļauj šīm emocijām vienkārši plūst un mainīties, citu piespiešana neko nemainīs. Tuvāk svētdienai un tieši šajā – pēdējā nedēļas dienā tu var justies emocionāli apjukusi, tev būs vēlme pabūt pašai ar sevi, nepieciešams zināms laiks – sev! Nejūties vainīga par šādām pārdomām, centies vienkārši nedaudz savaldīties!

 

 ŪDENSVĪRS

milas-laika-prognoze-lietus

Marss šajās dienās sniegs tev patiesu uzmundrinājumu! Nedēļas nogalē Merkūrs atradīsies tavā draudzības jomā, kopā ar Urānu – pārdomās, simbolizēs, ka tev ir jāuzmanās, lai nepārcenties – cenšoties atstāt iespaidu uz kādu. Esi tu pati un atklāsi, ka tieši šādi sasniegsi daudz vairāk, gūsi daudz labākus rezultātus, lai jūs nokļūtu savu attiecību nākamajā līmenī. Sestdien Pilnmēness ietekmēs tavu pašizteiksmi, visticamāk, sajutīsi, ka ir īstais laiks, lai ieklausītos savā sirdsbalsī.  Tomēr zvaigznes norāda, ka tu vari saskarties ar neatsaucību par šādu savu lēmumu, tomēr neļauj tam izsist sevi no līdzsvara. Dari tā, kā uzskati par pareizu, dari tā, kā vēlies tu, pats būtiskākais – esi godīga par savām sajūtām pati pret sevi! Svētdien tu vēlēsies saņemt dažas atbildes, iespējams, izprovocējot kādas domstarpības, centies visu nolīdzināt, bet ne piekāpties labā miera labad.

 

 ZIVIS

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Merkūrs atradīsies tavā reputācijas sfērā, kopā ar Urānu – vērtību izzināšanā, kas padarīs tevi nedrošu par savām emocijām. Tev būs grūti izteikt savas sajūtas. Iespējams, liksies, ka citi uztvers tevi ne tā, kā tu esi domājusi, liekot justies muļķīgi. Neuzspied citiem savas sajūtas ar varu, neliec just to pašu – tu nespēj to panākt! Tava intuīcija būs īpaši izteikta sestdien, ko ietekmēs Pilnmēness – radot jutību pret citu cilvēku sajūtām. Tomēr neignorē un neapspied pati savas domas un vēlmes, centies meklēt kompromisu šajā mulsinošajā situācijā.  Svētdien Neptūns nodrošinās pārsteigumu, kas atstās tevī lieliskas sajūtas un sapņainu noskaņu, jutīsies kā septītajās debesīs. Ļauj sev izbaudīt atzinību un uzmanību, kas noteikti neizpaliks! Tu esi to pelnījusi, jo pēdējā laikā esi pilnībā veltījusi sevi citiem!

 

 

Lai jums lieliska, emocijām bagāta nedēļas nogale!

Iepriekšējais rakstsAugstpapēžu kurpes: 4 bīstami draudi tavai veselībai!
Nākamais rakstsTU + VIŅŠ: vai jūsu attiecības ir lemtas veiksmei?