Uzzini, kā motivēt sevi ātrākam un veiksmīgākam svara zudumam! 

Vai apzinies, ka ir grūti zaudēt lieko svaru, jo viss notiek pārāk gausi? Uztura speciālisti norāda, ka viens no veidiem, kā sekmēt un veicināt šo procesu, ir nevis cīnieties vien ar liekajiem kilogramiem, bet arī nepareizu domāšanu, skeptisku attieksmi pret notiekošajām pārmaiņām. Tas jādara – izskaužot no sava vārdu krājuma nepareizas frāzes. Tas tāpēc, ka šie daudzu sieviešu tik iecienītie izteicieni ir spēcīga jauda, kas sabotē mērķi notievēt.

 

„ES ESMU RESNA!”

Iespējams, piekritīsi, ka visas pūles un centieni – ēst veselīgāk un regulāri sportot nebūs efektīvi, ja šī frāze vēl jo projām būs tavā prātā, lai ko tu darītu. Ja daudzus gadus iepotēsi sev domu, ka esi resna, vai neapspiedīsi motivāciju, ko mainīt? Nekoncentrējies uz svara izteiksmi kilogramos, bet gan ēšanas paradumu maiņu un regulārām fiziskajām aktivitātēm un drīz vien ieraudzīsi, ka auguma aprises ir ievērojami mainījušās un viss notiek vēlamajā virzienā. Nespied sevi pie zemes ar šādu apgalvojumu, bet rīkojies, lai sasniegtu iecerēto!

 

KĀPĒC MINĒTAIS APGALVOJUMS un CITI: „ES ESMU … ” IR TIK IEDARBĪGI?

Kad tu saki: „Es esmu resna,” tu radi, veido paziņojumu par savu personību. Apgalvojot, ka esi korpulenta, tu ļauj šai enerģijai ienākt savās domās. Speciālisti norāda, ka ķermenis dzird mūsu domas, katra šūna to apzinās un pakļaujas šādam tavam viedoklim. Ikreiz to izsakot, tu veicini kārdinājumu pārēsties vai uzņemt neveselīgu pārtiku, kā arī mudini sevi izlaist sporta nodarbību vai kādu citu veselīgu izvēli, kas neļaus kļūt slaidākai un veselīgākai.

Padomā par to, ko tu vēlies pateikt sev. Aizvieto apgalvojumu, ka esi resna ar pozitīviem signāliem savam ķermenim un prātam, nododot to, ko vēlies piedzīvot. Nekaunini sevi, bet maini domāšanas modeli un uzsāc iecerēto svara zaudēšanas plānu.

 

Stimulē sevi sakot:
 

ESMU SPORTISKA UN VESELĪGA!

 

ESMU SKAISTA TIEŠI TĀDA, KĀDA ESMU! 

 

ES MĪLU SAVU SPĒCĪGO UN VESELĪGO ĶERMENI!

 

ESMU APŅĒMUSIES RĪKOTIES TĀ, LAI JUSTOS VĒL LABĀK!

 

IZVĒLOS DAŽĀDĀM UZTURVIELĀM BAGĀTU, VESELĪGU PĀRTIKU!

 

LAI JUSTOS LABĀK, VĒLOS VAIRĀK KUSTĒTIES UN SPORTOT!

 

ESMU APŅĒMUSIES ATBALSTĪT SAVU ĶERMENI!

 

ES SASNIEGŠU IECERĒTO!

 

 

Šie un daudzi citi pozitīvi apgalvojumi mainīs programmu, ko tu sūti savam ķermenim, ļaujot dzīvot veselīgāk un tuvoties izvirzītajam mērķim.

 

Centīsimies mainīt mūsu domāšanu! Padalies komentāros, kā tu visātrāk sasniedzi iecerēto!

Iepriekšējais raksts5 iemesli, kāpēc labajām meitenēm patīk ‘sliktie puiši’
Nākamais rakstsNo smiekliem līdz asarām: absurdāko tiesas procesu TOP5