Darbojoties virtuvē, STV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Andris Kivičs atklāj, ka viņa prātu jau vairākus gadus nodarbina kāds sadzīvisks jautājums.
Kā tad īsti ir – vai olas var ēst ar čaumalu un kā tās pareizi nomizot? Agrāk Andris domājis, ka tikko uzvārītām olām nepieciešams strauji uzliet aukstu ūdeni, tad čaumala labi nākot nost. Viņš konstatējis, ka daļai olu tas strādā, bet citām atkal ne. Ja olas mizo uzreiz, tad čaumalu esot viegli nolobīt, bet, paturot olas ūdenī ilgāk, nekas vairs nesanākot.
Andris smej, ka šis jautājums viņu nomoka jau 40 gadus. Filmēšanas reizē, gatavojot auksto zupu, ar olu mizošanu Andrim veicas tīri labi. Viņš esot redzējis, ka daži cilvēki ēd olas ar visām čaumalām. Ar vistu olām viņš tā nemēdz darīt, bet paipalu gan.
Šova epizodes fragmentus iespējams NOSKATĪTIES ŠEIT!