Pēc vairāku mēnešu darba durvis ver divi jaunā koncepta veikali Iecavā un Aizkrauklē. Abās pilsētās šie ir pirmie jaunā “Mans veikals” koncepta veikali, kas  piedzīvojuši pārmaiņas, lai veikalu apmeklētājiem iepirkšanās būtu vēl patīkamāka un ērtāka. Jaunais koncepts paredz plašākas veikala telpas un intuitīvāku izkārtojumu, kā arī ieviestie uzlabojumi ļaus darbiniekiem strādāt efektīvāk. Abu veikala pielāgošanā, tostarp telpu pilnveidošanā, investēti vairāk nekā 170 tūkstoši eiro.
“Līdz ar gadalaiku maiņu arī Iecavas un Aizkraukles veikali ir piedzīvojuši pozitīvas pārmaiņas. Pilsētu iedzīvotājiem un tūristiem nu būs iespēja rudens veltes iegādāties jaunā formāta “Maxima” veikalos, kur pircējus sagaidīs pārdomāts un vienots produktu sortiments un paši iemīļotākie produkti. Esam patiesi priecīgi par Zemgales un Vidzemes veikalu pievienošanos nu jau kopumā 55 “Mans veikals” koncepta veikalu pulkam,” norāda Gunita Ķiesnere, “Maxima Latvija” tirdzniecības tīklu direktore.
Pirmais “Mans veikals” koncepta veikals Iecavā atrodas blakus autoostai – Rīgas ielā 27, savukārt Aizkraukles “Maxima X” veikals atrodas Gaismas ielā 22. Abu veikalu pilnveidošanā ieguldīti teju 170 tūkstoši eiro. Veikalu tirdzniecības zālēs ir ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, kā arī ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē.
Abos veikalos ir ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāmāks preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.
Tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecienījuši visvairāk, tādējādi iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. “Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti produkti par pieejamām cenām.
Iepriekšējais rakstsŠomase atklāti par avāriju, kura dzīvi ietekmē joprojām
Nākamais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam OKTOBRIM