Sākoties iedzīvotāju masu vakcinācijai pret Covid-19 un vakcīnām kļūstot plaši pieejamām, “Maxima Latvija”, kā lielākais privātais darba devējs Latvijā ar vairāk nekā 7700 darbiniekiem un plašu komunikācijas kanālu spektru, uzsāk informatīvo kampaņu par vakcināciju, lai vēl vairāk skaidrotu un iedrošinātu darbinieku un sabiedrības kopumā vēlmi vakcinēties pret Covid-19. Kampaņa tiek organizēta sadarbībā ar Veselības ministriju, Slimību profilakses un kontroles centru un citiem ekspertiem, un tās galvenais mērķis ir vēl vairāk iedrošinātu brīvprātīgai vakcinācijai, lai pēc iespējas pasargātu sevi, savus ģimenes locekļus, kā arī apkārtējos.

“Darbinieku un klientu drošība ir mūsu prioritāte. Mazumtirdzniecības nozares darbinieki ir frontes pirmās līnijas darbinieki, kas ik dienu strādā, lai nodrošinātu pirmās nepieciešamības preču nepārtrauktu pieejamību. “Maxima Latvija” tie ir vairāk nekā 7700 darbinieku, kuri ik dienu nodrošina visu nepieciešamo vairāk nekā  250 000 iedzīvotāju visā Latvijā. Ir liels prieks, ka liela daļa mūsu kolēģu jau ir vakcinējušies vai tuvākajā laikā to plāno darīt. Apzinoties “Maxima” iespējas sasniegt ļoti plašu auditoriju visā Latvijā, daloties informācijā par vakcināciju un veicamajiem soļiem, nākam talkā atbildīgajiem dienestiem, lai sasniegtu un iedrošinātu vēl lielāku sabiedrības daļu organizēt vakcīnas saņemšanu sev ērtā laikā un vietā, ko iespējams veikt visā Latvijā, reģistrējoties www.manavakcina.lv vai zvanot uz tālruni 8989,” stāsta Tomas Rupšys “Maxima Latvija” vadītājs.

Šīs iniciatīvas ietvaros informācija par vakcināciju, tās saņemšanu un citiem būtiskiem jautājumiem būs plaši pieejama “Maxima Latvija” komunikācijas kanālos, lai ikviens darbinieks, neatkarīgi no amata un konkrētas darba vietas visā Latvijā, saņemtu zinātnē un uz faktiem balstītas atbildes uz saviem jautājumiem. Izglītojošos semināros darbiniekiem piedalīsies Juta  Kroiča, Prof.Dr.med. (Rīgas Stradiņa universitāte, Bioloģijas un mikrobioloģijas katedras vadītāja), Ainis Dzalbe (terapeits un ģimenes ārsts), kā arī citi. Lai iedvesmotu darbiniekus, “Maxima” kolēģi dalīsies ar stāstiem par to, kāpēc jau ir vakcinējušies un kāpēc to plāno darīt jau tuvākajā laikā.

Tāpat arī vērsīsimies pie mūsu klientiem visā Latvijā, dažādos komunikācijas kanālos sniedzot informāciju par vakcinācijas efektivitāti, piemēram, sociālajos medijos, veikalu vidē u.c.

Kopš pandēmijas uzliesmojuma, investējot vairāk nekā 1 miljonu eiro, “Maxima Latvija” ir ieviesusi vairāk nekā 40 iniciatīvas Covid-19 vīrusa izplatības ierobežošanai, lai pircējiem un “Maxima Latvija” darbiniekiem atrašanās veikalos būtu droša.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 12. maijs
Nākamais rakstsVīrieša acu priekšā bērnam draud ar ieroci un noslepkavo sievu