Nesen no darba atbrīvotie Dailes teātra aktieri Kaspars Zāle un Mārtiņš Počs atraduši jaunas nodarbošanās, vēsta izdevums “Privātā dzīve”.

Zāle gan atzīst, ka vēl neko nav parakstījis un oficiāli skaitās teātrī, saņemot arī algu. Par savām tiesībām viņš gatavs cīnīties. Atbalstu viņš saņēmis arī no cienījamiem, ar teātri saistītiem cilvēkiem. “Ja palikšu bez pastāvīgiem ienākumiem, būs diezgan traki,” viņš stāsta.

 

 

View this post on Instagram

 

Rīts ar Dzirksti

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

Atlaišanas iemeslu – ka bijis starp vismazāk noslogotajiem aktieriem – viņš sauc par muļķībām. Šajā sezonā viņam bijis ieplānots strādāt pie piecām izrādēm. Tāpat viņš noraida runas, ka uz mēģinājumu ieradies alkohola reibumā. “Nekad neesmu nācis uz mēģinājumiem alkohola reibumā! Atšķirībā no dažiem citiem, kuri tā ir darījuši un pat spēlējuši izrādes. Un viņi nav atlaisti,” dusmīgs ir aktieris.

Jūnija sākumā viņš kā brīvprātīgais atsāks strādāt Valsts Probācijas dienestā, mācot aktierspēli ieslodzītajiem . Viņš to sauc par unikālu pieredzi, kurā vispirms tiek pārbaudīts no ieslodzīto puses – Zāle jūt, ka ieguvis viņu uzticību.

Tikmēr Počs pilnībā izprot situāciju teātrī un par atlaišanu nav apvainojies. Šobrīd viņš vada erudīcijas spēles “Cietie rieksti” online versiju un gaida piedāvājumus vadīt kāzas un pasākumus. Iespējams, kāds darbiņš viņam atradīsies arī Dailes teātra ārštatā.

 

 

View this post on Instagram

 

Atrast mieru! #sunshine #coffee #bali #peace #throwback

A post shared by Mārtiņš Počs (@martinspocs) on

Iepriekšējais rakstsLieli jaunumi atraktīvā “laika veča” Grigaļa dzīvē
Nākamais rakstsJūnijs diemžēl sācies ar skumju vēsti