Izdevuma “Privātā dzīve” 22.jūnija – 5. jūlija numurā 17. jūnijā mirušā mūziķa Gunāra Meijera atraitne Dzintra stāsta, ka Gunārs ļoti steidzies piepildīt dažādus sapņus un vēlējies aiziet mūžībā pirmais. Meijers zemes klēpī tika guldīts otrdien Ikšķilē.

Sieva atklāj, ka Gunārs pēdējos gados pārdzīvojis par visu un visiem, arī to, ka nespēj strādāt un ar dziesmām priecēt cilvēkus.

Liktenīgajā vakarā ar ģitāru  aizgājis pie ilgi neredzēta kaimiņa, abiem bijis daudz pārrunājama. Teicies būt atpakaļ uz vēlo Eiropas čempionāta spēli futbolā, kas sākas plkst. 22. Lai gan norunātajā laikā mūziķis nav atgriezies, sieva nav gājusi viņam pakaļ, domājusi – abi skatās futbolu. Gaidījusi, kamēr aizmigusi. Dzintru pamodinājis kaimiņš, kurš atskrējis un teicis, ka notikusi nelaime – Gunārs nomiris pie viņa mājas. Agri no rīta kaimiņš izgājis no mājas un ieraudzījis mirušo draugu.

Kaimiņš atstāsta, ka viņam šķitis – īsti labi Gunāram tovakar nav bijis, tomēr mūziķis nav sūdzējies. Abi noskatījušies futbolu un Gunārs devies mājās. Kaimiņš vēl pavadījis līdz mājas durvīm, Gunārs sacījis, ka uzpīpēšot un iešot iekšā. Nav skaidrs, kādēļ mūziķis pēc tam devies atpakaļ pie kaimiņa. Dzintra teic, ka viņai nedaudz skumji, ka kaimiņš nav pateicis, ka atvedis Gunāru – viņa pamanītu, ka vīram slikti un būtu izsaukusi mediķus. Viņa uzskata, ka vainojams trombs, jo hronisko saslimšanu vīram bijis daudz, bonusā vēl karstums.

Dzintra atzīst, ka Gunārs ļoti mīlējis dzīvot un šādu uzrakstu vēlējies uz kapa pieminekļa. Ne reizi vien mūziķis uzsvēris sievai, ka vēlētos nomirt pirmais. Tas nu ir noticis.

Visu plašo materiālu lasiet 22. jūnija – 5. jūlija “Privātajā dzīvē”!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. jūnijs
Nākamais raksts“Paldies Dievam, ka vispār esmu dzīvs!” Kā šobrīd klājas tautā iemīļotajam profesoram Danilānam?