Jau vēstīts par traģēdiju Iecavā, kur sestdienas pēcpusdienā uz gājēju pārejas zem autobusa riteņiem pakļuva nepilngadīgs zēns. TV3 “Degpunktā” devušies uz notikuma vietu un stāsta plašāk!

Tiek vēstīts, ka autobusa šoferis nav pamanījis pār gājēju pāreju skrienošo pamatskolas skolnieku, ar kreiso spēkrata riteni burtiski pārbraucot viņam pāri. Sapratis, ka noticis kas nelāgs, 34 gadus vecais šoferis, kurš uzņēmumā bez pārkāpumiem strādā vairākus gadus, spiedis bremzes. Ātri vien notikuma vietā ieradušies glābēji, mediķi, policija un uzņēmuma pārstāvji.

Aculiecinieki stāsta, ka zēns šķērsojis pāreju kopā ar draugu, kurš paspējis pamukt malā, ieraugot autobusu. Policija kriminālprocesā skaidros notikušo, bet no komentāriem kategoriski atsakās.

Runīgāki ir autobusu pārvadājumu uzņēmuma pārstāvji, kuri norāda: “Tā kā autobuss ir liels, gabarīti lieli, acīmredzot šoferis vienkārši nepamanīja, neredzēja, tur tāda aklā zona parasti, ir īpaši labajā pusē. Tiešām ir grūti kaut ko pamanīt. Tiešām traģisks negadījums noticis, mūsu kolektīvs, visi pārdzīvojam šo gadījumu. Izsakām dziļu līdzjūtību vecākiem, tuviniekiem.”

Valsts policijas izmeklētājiem tagad priekšā apjomīgs darbs, lai noskaidrotu traģēdijas cēloņus un, iespējams, iesaistīto vaina būs abpusēja, bet diemžēl nelabojama, norāda “Degpunktā”.

 

Iepriekšējais rakstsLiepājniece Marijas kundze svin 106. dzimšanas dienu! FOTO
Nākamais rakstsSkarbi beigušies vētras “nedarbi” Aizkraukles pusē – VIDEO