Šodien, visticamāk, izjutīsi stresu, paniku vai piedzīvosi citas nepatīkamas/sarežģītas situācijas, kas saistītas ar vīrieti, kurš dzimis Ūdensvīra, Dvīņu vai Svaru zīmē. Šī solās būt ļoti labvēlīga diena vīriešiem Auniem, Lauvām un Strēlniekiem, lai atrisinātu kādu problēmu, kas jau kādu laiku neliek mieru.

 

auns-mil-horAuns

Šodien vari veltīt savu enerģiju darbībām, kas nav ierastas tavā ikdienā – iesaisties komandas/kolektīva darbā. Piedalies aktivitātēs – šodien gūsi lieliskus panākumus. Ja tev ir savs bizness  – šodien tā progress būs atkarīgs no tavas komunikabilitātes.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien vairāk vari pievērsties savām finanšu lietām. Labvēlīga diena jaunu elektropreču, sadzīves iekārtu un saziņas līdzekļu pirkšanai. Iespējams, gūsi jaunus informācijas avotus, kas palīdzēs tev ātrāk sasniegt rezultātus un palielināt ienākumus.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tev aktīvi vajadzētu sadarboties ar saviem draugiem un ļaut viņiem saprast, ka aktīvi viņus atbalsti un to darīsi arī turpmāk. Droši vari šo dienu pavadīt aktīvi – sportot, ceļot utt. Jauniegūtās zināšanas veiksmīgi spēsi likt lietā, mēģinot tās realizēt praksē.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien veiksmīgi varēsi izmantot savas prasmes un zināšanas literatūrā un/vai mūzikā. Šī ir ļoti piemērota diena tam, lai tu izmēģinātu sevi kādā pavisam neparastā ampluā. Veiksme nav garantēta bez piepūles un centieniem, taču, ja darīsi to ar lielu pārliecību – noteikti varēsi panākt vēlamo.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lieliski piemērota diena, lai uzstātos publikas priekšā – būsi brīnišķīgā formā un gatavs darbam. Tomēr zvaigznes brīdina – veiksme ne vienmēr simtprocentīgi var būt tavā pusē. Izrādi cieņu arī pret citu cilvēku viedokļiem un uzskatiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Brīnišķīgs laiks, lai pavadītu to kopā ar draugiem. Šodien vari uzlabot un stabilizēt attiecības ar radiem, draugiem un kolēģiem. Tev būs lieliska iespēja izrādīt cieņu saviem tuviniekiem, jo īpaši tad, ja spēsi parādīt, ka vari būt pacietīgs un uzticams.

 

 

svari-mil-horSvari

Labvēlīga diena mākslai, īpaši netradicionālajai. Tu vari iepazīties ar cilvēkiem, kuri, iespējams, tiešā vai pārnestā nozīmē kļūs par taviem sponsoriem, vairos tavu popularitāti. Šodien varēsi izmantot savu profesionālo statusu, lai sasniegtu kādus ne visiem zināmus, varētu pat teikt, slepenus mērķus.  

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Lieliska diena, lai enerģiski veiktu dažādas izmaiņas savās mājās – ieviestu inovācijas, mainītu vai atjaunot mēbeles, iegādātos dažādas noderīgas lietas. Šobrīd vajadzētu arī turēties kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem – viņi būs ar tevi priekos un palīdzēs arī bēdās.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tava atklātība, draudzīgums un laipnība var atkausēt teju jebkuru sirdi un uzvarēt konkurentu. Ja ir kāda lieta, kurā izlīgums ir teju neiespējams, šodien būs tā reize, kad kaut uz brīdi varēsi panākt izlīgumu. Kompromiss ir iespējams jebkurā situācijā, arī tad, ja, iespējams, šķiet, ka neko nav iespējams sarunāt.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja saņemsies un strādāsi pēc labākās sirdsapziņas, tavi ienākumi un izdevumi izlīdzināsies un viss, kas tev būs jāiemācās – saglabāt līdzsvaru starp tiem. Iespējams, sarežģīsies kāda lieta, kas jau ilgāku laiku nedod tev mieru, taču, ja mēģināsi par to padomāt “ar vēsu prātu”, visu ļoti viegli spēsi atrisināt.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev solās būt lieliskas idejas un sasniegumi. Rūpīgi apdomā, kas ir tavas prioritātes un izmanto savu potenciālu lietderīgi. Tavu šarmu un talantu iespējams apskaust un nebrīnies, ja kāds jau slepus to dara ar ne visai tīriem nolūkiem. Cik vien iespējams – sadarbojies, nevis izej uz sāncensību.

 

 

zivis-mil-horZivis

Iespējams, no kādas pārmērīgas darbības vai aktivitātes, ko pēdējā laikā piekop, cietīs tava veselība. Piebremzē ar slodzi darbā pat tad, ja šobrīd tev šķiet, ka tu to izbaudi. Centies dalīties ne vien ar kolēģiem savos darbos, bet arī emocijās ar saviem draugiem un/vai ģimenes locekļiem. Kāds radošāks darbs šodien būs tev krietni atbilstošāks par ierastajiem ikdienas pienākumiem.

 

 

Lai tev izdevusies un smaidu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsPēc lietainām brīvdienām laiks pilnībā mainīsies – prognoze 7 dienām!
Nākamais raksts“Viņam bija iemesls dzīvot, vismaz bērna dēļ…” Covid-19 prasījis nevakcinētā Artūra (31) dzīvību – VIDEO