Kurš ir tavs simbols un, ko tas vēsta par tavu personību?

 

 BurmeseZodiacTiger

Tava dzimšanas diena: pirmdiena

Tava horoskopa zīme: TĪĢERIS

Valdošā planēta: Mēness

Debesu virziens: austrumi

Tava personība/TĪĢERA īpašības: Tu esi ļoti inteliģenta un intuitīva personība. Tev ir spēja dedzīgi pievērsties dažādām detaļām, ievērojot vissīkākās nianses. Tu esi stiprs un pacietīgs cilvēks, taču tas ir tikai līdz vienam brīdim, kad ir sasniegt galējais pacietības mērs. Neciet, ja tevi izmanto, un tev nepatīk, ka citi lieki izšķērdē tavu laiku. Tīģeri raksturo mērķtiecība un stingra virzīšanās pretī panākumiem. Tu ievēro likumus un uzņemies pilnu atbildību par savu rīcību.

 

 

BurmeseZodiacLion

Tava dzimšanas diena: otrdiena

Tava horoskopa zīme: LAUVA

Valdošā planēta: Marss

Debesu virziens: dienvidaustrumi

Tava personība/LAUVAS īpašības: Tu esi krustnesis, dabas dots līderis un dižciltīga personība. Lauva izturas pret sevi un citiem ar cieņu un godbijību. Tomēr esi arī tāds cilvēks, kurš tomēr noteikti var arī ietiepties, kļūt pārāk pašpārliecināts, taču parasti savā novērtējumā paliec nelokāms, bet korekts. Viegli pieņem lēmumus, taču nelabprāt meklē kompromisus. Visticamāk, lauva pieņems teju jebkuru izaicinājumu, it īpaši, ja tas palīdzēs spodrināt paša uzvarētāja tēlu.

 

 

BurmeseZodiacTuskedElephant

Tava dzimšanas diena: trešdiena – līdz pēcpusdienai

Tava horoskopa zīme: ZILONIS (ar ilkņiem)

Valdošā planēta: Merkūrs

Debesu virziens: dienvidi

Tava personība/ZILOŅA (ar ilkņiem) īpašības: Tu esi neprognozējama un entuziasma pilna personība. Visticamāk, tev patīk briesmas un nereti rīkojies tā, ka sagādā sev lielākas vai maznozīmīgākas nepatikšanas. Zilonis ir spontāns cilvēks, kurš apkārtējo mīlestību izpelnās tieši pateicoties savai kaislīgajai dabai. Tu esi neatkarīga personība un noteikti vēlies saglabāt un izbaudīt kontroli visās dzīves situācijās.

 

 

BurmeseZodiacElephant

Tava dzimšanas diena: trešdiena – pēc pēcpusdienas

Tava horoskopa zīme: ZILONIS (bez ilkņiem)

Valdošā planēta: Rahu

Debesu virziens: ziemeļrietumi

Tava personība/ZILOŅA (bez ilkņiem) īpašības: Tev bieži var būt grūtības komunicējot ar citiem, jo tev ir visai pretrunīga daba. Tu esi privātīpašnieciska persona, kurai, visticamāk, gaužām nepatīk, ja citi cilvēki iejaucas tavās norisēs, pēc tavām domām – bāž savu degunu lietās, kas uz viņiem nemaz neattiecas. Tomēr tu māki lieliski veicināt un iedvesmot kā sevi, tā citus. Tu labprāt rīkojies, bet tikai tad, ja esi teju simtprocentīgi pārliecināts, ka nāksies riskēt tikai pavisam nedaudz. Šis zilonis ir ļoti veiksmīga personība, kurai fortūna savu vaigu pagriež īpaši uzņēmējdarbībā un teju jebkas, ko tu uzsāc – var vainagoties panākumiem.  

 

 

 BurmeseZodiacRat

Tava dzimšanas diena: ceturtdiena

Tava horoskopa zīme: ŽURKA

Valdošā planēta: Jupiters

Debesu virziens: rietumi

Tava personība/ŽURKAS īpašības: tu esi gudra, atjautīga un inteliģenta personība. Tev piemīt spējas un prasmes viegli piekļūt dažādiem resursiem un paskatīties uz lietām no izdevīguma skatupunkta. Žurka var būt intraverta un klusa, bet pārtapt – neapturamā spēkā, kad runa ir par tām lietām, ko tu patiešām vēlies sasniegt. Tu spēj nezaudēt savu fokusu un motivāciju. Dažkārt tev raksturīga pārlieka neatlaidība un aktivitāte. Žurka ir gatava uzreiz ķerties vērsim pie ragiem!

 

 

 BurmeseZodiacGuineaPig

Tava dzimšanas diena: piektdiena

Tava horoskopa zīme: JŪRASCŪCIŅA

Valdošā planēta: Venēra

Debesu virziens: ziemeļi

Tava personība/JŪRASCŪCIŅAS īpašības: tev piemīt dabisks artistiskums un radošums. Visticamāk, tev ir kaudzēm labu, nē – fantastisku ideju, taču sagādā grūtības to realizēšana līdz galam. Tu tikai ar lielām grūtībām saskati kā viss varētu realizēties. Iespējams, tas ir tā iemesla dēļ, ka tu koncertē savu uzmanību pārāk dažādos virzienos vienlaicīgi. Nav iespējams doties visur, ir jāizvēlas viens ceļš, viena galvenā prioritāte. Tomēr pastāv arī otra galējība, tu pārāk vilcinies izvēloties, ko vienu, jo tev ātri kļūst garlaicīgi un apnīk darīt vienu un to pašu ilglaicīgi. Tu esi mīloša, laipna un ļoti simpātiska personība. Jūrascūciņa ir jutīga pret citu likstām un nedienām, tāpēc tev ir daudz draugu, kuri tevi ļoti ciena un novērtē – tu esi lielisks draugs!

 

 

BurmeseZodiacDragon

Tava dzimšanas diena: sestdiena

Tava horoskopa zīme: PŪĶIS

Valdošā planēta: Saturns

Debesu virziens: dienvidrietumi

Tava personība/PŪĶA īpašības: Pūķis ir filozofiski noskaņots un ļoti saprotošs. Tu dabiski piesaisti cilvēku uzmanību, jo tev piemīt veselīgs pašlepnums un visnotaļ – lieliska humora izjūta. Visticamāk, tu vislabprātāk gribētu strādāt vienatnē, jo uzskati, ka esi dabas dots līderis, ka tā ir tava likteņa dāvana. Tev nepatīk būt atkarīgam no citiem, īpaši darba jautājumos, vēlies būt pats savas laimes kalējs!

 

 

BurmeseZodiacGaruda

Tava dzimšanas diena: svētdiena

Tava horoskopa zīme: GARUDA – mītisks putns, hindu/budistu dievība

Valdošā planēta: Saule

Debesu virziens: ziemeļaustrumi

Tava personība/GARUDA īpašības: Laipna un dāsna. Tu, visticamāk, spētu novilkt un atdot pēdējo kreklu no savas muguras, ja vien kādam tas būtu nepieciešams. Ļoti ticams, ka daži domā, ka tu esi pārāk žēlsirdīga persona. Tev patīk dažādi izaicinājumi. Jo grūtāki šķērsli, jo lielāku motivāciju tu izjūti, lai sasniegtu savu mērķi. Tava enerģija ir teju apbrīnojama! Reti ļauj, lai dzīves likstas nospiež ceļos. Garuda dabiski motivē un iedvesmo daudzus.

 

Vai tā ir?

Iepriekšējais raksts6 padomi žilbinošam SMAIDAM
Nākamais rakstsTava mīļotā vīrieša APAKŠVEĻA: ko tā atklāj par personību?