Šokolāde! Apelsīni! Kādi gardumi, taču apvienojot tos ar vēl dažiem produktiem tev sanāks brīnumgards kārums, ar kuru palutināt sevi un savus mīļos šajās brīvdienās.

 

Recepti iesūtīja BrīvBrīdis.lv lasītāja Sarmīte Lērme. 

 

Nepieciešams: 

rsz_ll_294639643

  • 200 g melnās šokolādes;
  • 30 g želatīna;
  • 2 glāzes svaigi spiestas apelsīnu sulas;
  • 500 g saldā krējuma;
  • 3 ēd. k pūdercukura.

 

Pagatavošana:

Ūdens peldē izkausē šokolādi.

rsz_ll_294639677

Tai pievieno apelsīnu sulu un maisot pasilda lai neveidojas kunkuļi.

 

Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru un iemaisa tajā atdzisušu šokolādes – apelsīnu masu, pieliek uzbriedinātu želatīnu.

rsz_ll_294639726

Ņem trauku un tā apakšā saliek zemenes (masu var uzreiz liet arī deserta trauciņos), ogas pārklāj ar putukrējuma – šokolādes masu, liek ledusskapī sastingt.

rsz_ll_294639740

Sagriez krēmu gabalos, liec trauciņos un pasniedz ar ķīseli!

Foto:Sarmīte Lērme
Foto:Sarmīte Lērme

Lai labi garšo!

Iepriekšējais rakstsHOROSKOPS: tev piemērotākais atvaļinājuma galamērķis!
Nākamais rakstsTESTS: Cik moderna tu esi?