Saseksas hercogiene Megana un hercogs Harijs šogad jūlijā zaudējuši bērniņu, kas viņu ģimenē būtu bijusi otrā atvasīte, Megana atklājusi ASV tabloīdā “New York Times”.

Pasaule slavē Meganu par drosmi atklāt pārdzīvoto. Viņa pastāstījusi, ka sāpēs saļimusi savās Losandželosas mājās, kad kādā jūlija dienā mainījusi pirmdzimtā dēla Ārčija autiņbiksītes. Megana uzreiz sapratusi, ka tobrīd zaudē bērnu. Jau dažas stundas vēlāk viņa atradās slimnīcas gultā, pie kuras sēdēja vīrs Harijs, kura rokas bija slapjas no abu asarām. Viņa atzinusi, ka bērna zaudēšana ir nepanesamas skumjas. Lai gan spontānais aborts, pēc Meganas vārdiem, piemeklējis līdz pat 10% sieviešu, šī tēma aizvien ir tabu, asociējas ar kaunu un skumjām.

Netiek precizēts, kurā nedēļā bērniņš zaudēts. Ģimenē aug pusotru gadu vecais dēliņš Ārčijs.

Zināms, ka Hariju un Meganu sāpēs atbalstījuši gan viņa brālis Viljams, gan tēvs Čārlzs, kurš ir pirmais rindā uz troni. Brāļu nesaskaņas, kas radās Harijam un Meganai pametot karalisko ģimeni un pārceļoties uz ASV, šobrīd palikušas aiz muguras. Tāpat mazdēlu un viņa sievu skumjā brīdī atbalsta karaliene Elizabete II.

Iepriekšējais rakstsIeradās tētis… Meitenītes dzimšanas diena Olaines pusē izvēršas asiņainā slaktiņā – VIDEO
Nākamais rakstsTrešdienas rītā saņemta skumja ziņa