Kaisles un greizsirdības noziegums – tā, visticamāk, var definēt Olaines novada Vaivadu ciematā notikušo uzbrukumu. Kāds vīrietis atriebies bijušajai sievai, viņas acu priekšā nositot kundzes jauno draugu, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Zināms, ka liktenīgajā dienā namā notikušas meitenītes dzimšanas dienas svinības. Viņa šeit dzīvojusi kopā ar mammu, kura vasarā šķīrusies no sava vīra – meitenes tēva. Viņš vakarpusē ieradies šajās viesībās, no palīgtelpas paņēmis cirvi un nāvējoši ievainojis bijušās sievas jauno draugu, bet sievu ļoti smagi savainojis. Līķis atrasts uz dīvāna, bet 1980. gadā dzimusī sieviete bezsamaņā gulēja uz grīdas. Piesaistot lielus policijas spēkus, vīrietis pēcāk Rīgā aizturēts. Vietējie runā, ka viņš iepriekš mājās uzstādītajās novērošanas kamerās pamanījis ko nepieņemamu, tāpēc notikusi šķiršanās. Bijis kluss un mierīgs cilvēks, zina teikt kaimiņi.

Zināms, ka abiem bija divi kopīgi bērni – jau minētā meitenīte un vēl viena atvase, kas dzīvojusi pie tēva. Vīrietim par slepkavību un smagu miesas bojājumu nodarīšanu draud pat mūža ieslodzījums. Plašāk sižetā!

 

 

Iepriekšējais rakstsCovid-19 pastiprinātie ierobežojumi: Maskas jāvalkā visās iekštelpās, privāti pasākumi aizliegti, atgriežas “2 cilvēki x 2 metri”, brīvdienās netirgos alkoholu
Nākamais rakstsBritu karaļnamu pāršalkusi bezgala skumja vēsts