Tirdzniecības centrs “Domina Shopping” šodien pagarina savu darba laiku līdz plkst. 23:00. Šādu soli centrs veic, lai izlīdzinātu apmeklētāju plūsmu, kas strauji pieaugusi pēc vakar izziņotajiem jaunajiem ārkārtas situācijas noteikumiem.

Šodien līdz 23:00 Dominā strādās teju visi apģērbu, apavu, sporta preču, bērnu rotaļļietu un citi veikali. Tajā skaitā arī pārtikas lielveikals Maxima XXX un citi delikatešu veikali. Pagarinātais darba laiks neattiecās uz banku filiālēm.

Bet sākot ar pirmdienu, 21. decembri, un līdz 11. janvārim Dominā būs atvērti tikai pārtikas un higiēnas preču veikali, aptiekas un veterinārās aptiekas, alkohola un smēķēšanas produktu veikali, preses izdevumu vietas, mobilo telefonu priekšapmaksas karšu vietas, kā arī eglīšu tirdzniecības punkts C puses stāvvietā.

Cienījamie pircēji – aicinām Jūs šodien iepirkties pie mums ātri un vienlaikus arī mierīgi. Atcerieties, ka primārās nepieciešamības preces, tai skaitā pārtiku, pie mums varēsiet iegādāties arī šajās brīvdienās un turpmākajās nedēļās – mūsu veikali būs parūpējušies, lai produktu pietiktu visiem. Iespēju robežās aicinām Jūs iepirkties arī internetā, tādā veidā atbalstot tos veikalus un arī kafejnīcas, kuriem šobrīd nav iespējas apkalpot Jūs klātienē,” saka Dina Bunce, t/c Domina Shopping direktore.

Iepriekšējais rakstsPiektdienas rīts sācies ar skumju vēsti
Nākamais rakstsSaņemta svarīga ziņa t/c “Spice” klientiem