Šodien, 18. decembrī t/c “Spice” un t/c “Spice Home ” strādās līdz 24.00, par divām stundām pagarinot darba laiku vakarā. Arī turpmāk brīvdienās un svētku dienās tirdzniecības centrs būs slēgts – strādās tikai atsevišķi pārtikas veikali, aptiekas un higiēnas preču veikali.

Ņemot vērā klientu plūsmu līdzšinējā darba laikā, kā arī jauno tirdzniecības ierobežojumus, kas stāsies spēkā no 19. decembra, t/c “Spice” 18. decembrī nolēmis pagarināt darba laiku un vakarā strādās par 2 stundām ilgāk. T/c “Spice” aicina klientus izmantot iespēju iepirkties, kad apmeklētāju skaits tirdzniecības centrā ir vismazākais.

Tirdzniecības centrā novērojams klientu pieaugums, taču apmeklētāju skaits tiek kontrolēts gan tirdzniecības centrā kopumā, gan katrā veikalā atsevišķi. Tā kā šodien ir pēdējā diena, kad strādā tirdzniecības vietas, kam tas būs liegts no rītdienas, t/c “Spice”  pagarina darba laiku, lai novērstu klientu drūzmēšanos tirdzniecības centrā pīķa stundās un ikvienam sniegtu iespēju mierīgā un drošā vidē sagādāt visu svētkiem nepieciešamo.

Par aktuālākajām izmaiņām darba laikos kā arī informāciju par veikaliem un pakalpojumu sniedzējiem ar atšķirīgu darba laiku var uzzināt t/c Spice mājaslapā www.spice.lv.

Iepriekšējais rakstsBūtiska informācija “Domina Shopping” pircējiem
Nākamais raksts“Latvijas Pasts” izplatījis nopietnu brīdinājumu