Turpinot nepārtrauktu attīstību, lai piedāvātu apmeklētājiem tādu veikalu un pakalpojumu klāstu, kas atbilst viņu vēlmēm un vajadzībām, šogad iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Alfa” savas durvis vēruši 15 jauni un 16 atjaunoti veikali un pakalpojumu sniegšanas vietas. Starp jaunpienācējiem, kas savas durvis vēruši oktobrī, ir pazīstamie apģērba zīmolu veikali “Vero Moda” un “Jack & Jones”, apakšveļas veikals “PENTI”, mobilo aksesuāru veikals “Case4You” un kafejnīca “Costa Coffee”. Plānots, ka līdz gada beigām iepirkšanās centrā tiks atvērti vēl vairāki atjaunota koncepta veikali.

Jaunie apģērbu veikali “Vero Moda” un “Jack & Jones” piedāvā augstas kvalitātes vīriešu un sieviešu apģērbu un atrodas iepirkšanās centra pirmajā stāvā, blakus veikalam “Massimo Dutti”. Plašu zeķu, apakšveļas, atpūtas, aktīvā laika un pludmales apģērbu klāstu piedāvā veikals “PENTI”, kas ir izvietots otrajā stāvā blakus veikalam “4F”. Otrajā stāvā pretī “Jānis Roze” grāmatnīcai atrodas arī jaunais mobilo aksesuāru veikals “Case4You”, savukārt svaigi grauzdētu kafiju un sezonālus kafijas dzērienus var izbaudīt jaunajā “Costa Coffee” kafejnīcā, kas atrodas pirmā stāva centrālajā laukumā pie informācijas centra.

“Šis gads “AKROPOLE Alfa” ir bijis ļoti ražīgs, jo iepirkšanās centra veikalu klāstu ir papildinājuši gan jau iemīļoti, gan Latvijā pilnīgi jauni zīmoli. Pārmaiņas un uzlabojumi veikalu un pakalpojumu sniegšanas vietu klāstā apliecina iepirkšanās centra attīstību, kā arī ļauj nodrošināt unikālu un daudzveidīgu iepirkšanās pieredzi visām mūsu pircēju grupām. Plānojam līdz gada izskaņai sagādāt apmeklētājiem vēl vairākus pārsteigumus, lai piedāvātu bagātīgas izvēles iespējas gan ikdienā, gan arī valsts svētku un Ziemassvētku laikā,” komentē iepirkšanās centru “AKROPOLE Alfa” un “AKROPOLE Rīga” mārketinga vadītāja Aija Urbāne-Orbāne.

Drīzumā iepirkšanās centrā “AKROPOLE Alfa” pēc remonta jaunā vietā atvērsies Apple produkcijas izplatītāja “iDeal” un Latvijā ražotas apakšveļas “Lauma” veikali. Tāpat pēc remonta durvis apmeklētājiem vērs ķermeņa kopšanas kosmētikas zīmola “Stenders” jaunā koncepta veikals.

Par “AKROPOLE Alfa”:

“AKROPOLE Alfa” ir lielākais iepirkšanās centrs Latvijā, kas apmeklētājiem piedāvā plašu un daudzveidīgu modes un pakalpojumu klāstu, kuru vidū ir pircēju iecienītie “H&M”, “Lindex”, “ZARA”, “Reserved”, “Sportland”, “NS King”, “Salamander” un citi, tai skaitā arī Latvijā vienīgie “Zara Home” un “HalfPrice” veikali, kā arī pirmais eapavi.lv klātienes veikals. Iepirkšanās centra 3. stāvā atrodas daudzveidīga ēdināšanas zona ar tādiem restorāniem un kafejnīcām kā “Lido”, “GanBei”, “Čili Pizza” un “9 Drakoni”, 1. stāvā apmeklētājiem ir  pieejami arī ātrās ēdināšanas restorāni “McDonalds”, “KFC” un “Hesburger”. “AKROPOLE Alfa” atrodas mūsdienīgs un plašs sporta klubs “MyFitness” un bērnu iekštelpu rotaļu laukums “Adventures’ Zone”. Savukārt kinomīļiem ir pieejamas astoņas kinoteātra “Cinamon” zāles. “AKROPOLE Alfa” apmeklētājiem pieejamas autostāvvietas līdz 1750 vietām.

 

Iepriekšējais rakstsCeturtdienas rīts sācies ar traģisku ziņu
Nākamais rakstsFolijskābe – vērtīga ne tikai grūtniecēm