Izvērtējot augošo pieprasījumu pēc e-veikala pakalpojumiem reģionos un paplašinātā piedāvājuma juridiskām personām, Rimi e-veikals turpmāk divas reizes nedēļā veiks piegādes Pāvilostā, Iecavā un Bauskā, paplašinot e-veikala piegādes tīklu Kurzemē un Zemgalē, sniedzot pircējiem vēl vairāk ērtību ikdienas pirkumos. Būtiska vēsts “Rimi” pircējiem Kurzemē un Zemgalē

Salīdzinot ar pagājušā gada pavasari, Rimi e-veikala pieprasījums audzis par vairāk nekā 10%. Kopumā vairāk nekā 80% pircēju, kas kaut vienu reizi ir izmēģinājuši e-veikalu, tajā atgriežas atkārtoti, un katru nedēļu e-veikals tiek skatīts vairāk nekā 100 000 reižu. Šobrīd e-veikala piegādes teritorijas ir Rīga, Pierīga, Jūrmala, Jelgava un tās apkārtne, Ķekava, Ogre un Ogres novads, Saulkrasti, Zvejniekciems, Sigulda, Vangaži, Liepāja, Nīca, bet turpmāk divas reizes nedēļā savus pirkumus pie mājas vai biroja durvīm varēs saņemt arī Iecavas, Bauskas un Pāvilostas iedzīvotāji.

“Viena no galvenajām ērtībām, ko nodrošina e-veikals, ir iespēja iegādāties vairāk produktu vienā reizē; daudzi pircēji apvieno iepirkšanos e-veikalā ar jaunu recepšu izmēģināšanu, tās ne tikai aplūkojot, bet uzreiz arī liekot grozā nepieciešamos produktus. E-veikala klientu loks ir visplašākais, piemēram, ģimenes, kas grib ietaupīt laiku, pasūtot produktus attālināti ar piegādi līdz namdurvīm, lai nebūtu jāraizējas par regulāru lielo pirkumu nogādi līdz mājām. Tāpat piegādi novērtē arī jaunie speciālisti, kā arī seniori, kuriem piegāde ir bez maksas un kur klientu skaits, salīdzinot ar šī gada sākumu, ir pat dubultojies. E-veikalu arvien biežāk izmanto arī juridiskas personas, piemēram, lai nodrošinātu regulāru svaigu augļu vai dārzeņu piegādi biroja darbiniekiem,” stāsta Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Kā liecina Rimi pieredze, viens no pircējiem svarīgākajiem kritērijiem ir piegādes ātrums, tāpēc, pielāgojoties paradumu maiņai un pircēju vēlmēm iepirkties ātri, 2023.gada nogalē tika attīstīts express serviss ar pasūtījumu saņemšanu 29 minūšu laikā Rimi Drive un 90 minūšu piegādi līdz klientu namdurvīm. Kā liecina dati, pircēji to novērtē un pieprasījums aug ar katru nedēļu. Īpaši aktuāli tas ir vasaras sezonā, kad e-veikals ir ērti pieejams spontāniem pirkumiem ar express pakalpojumu.

Rimi e-veikalā iespējams iegādāties gan pārtiku, gan sadzīves preces, saņemot sagatavoto pirkumu grozu veikalā vai ar piegādi jau tajā pašā dienā, ja pirkums izdarīts no rīta. To novērtē gan fiziskas personas, gan juridiskie klienti, kuriem līdz ar dažādām atlaidēm tiek piedāvāta iespēja noformēt pēcapmaksas līgumu, kas kļūst par arvien pieprasītāku pakalpojumu. Šobrīd Rimi e-veikala piegādes izmanto jau vairāki simti uzņēmumu Latvijā.

Par Rimi Latvia

Rimi Latvia ir vadošais pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 130 dažādu formātu veikaliem visā Latvijā (Rimi Hyper, Rimi Super, Rimi Mini un Rimi Express).  Kopš 2019. gada darbību uzsācis arī Rimi e-veikals, nodrošinot ērtu produktu iegādi internetā un piegādi vairākos Latvijas reģionos. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 5800 darbinieku. Rimi misija ir atbalstīt veselīgas un videi draudzīgas izvēles, padarot katru dienu arvien labāku mūsu pircējiem. Rimi Latvia ir daļa no uzņēmuma Rimi Baltic, kas apvieno vairāk nekā 290 Rimi veikalu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Vairāk: https://www.rimi.lv/

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTurpmāk visiem Ukrainas bēgļu bērniem jāmācās arī Latvijas skolās
Nākamais rakstsSinoptiķiem jaunas vēstis par gaidāmo turpmāk