Kādu brīdi pēc neveiksmes Eirovīzijas dziesmu konkursā nekas daudz nav dzirdēts par populāro pašmāju skatuves dīvu Samantu Tīnu. Nu izdevuma “Kas jauns” 20.-26. jūlija numurs vēsta, ka viņas vārds atkal ierauts skandālā.

Diemžēl izskan vēl viena nepatīkama vēsts saistībā ar Samantas Tīnas startu Eirovīzijā

Nupat pirms dažām dienām Vitebskā, Baltkrievijā, sācies tradicionālais dziesmu konkurss “Slāvu bazārs”, kurā pie dalībniekiem norādīta Samanta Tīna, turklāt pie dalībvalstu karogiem ir arī mūsu sarkanbaltsarkanais. Kas tad nu, vai Samanta tiešām piedalītos Aleksandra Lukašenko režīma atbalstītā pasākumā, kura veidošanā šī valsts sadarbojas arīdzan ar Krieviju?

Samanta šajā festivālā piedalījās 20212. gadā, kad uzvarēja, bet vēlāk vairākus gadus bija žūrijā. Tagad viņa neslēpj savu sašutumu par situāciju, ka starp dalībniekiem ir viņas foto. “Tas ir pilnīgs stulbums!” saka Samanta, kura festivālā neesot bijusi jau četrus gadus. Samanta nav lietas kursā par šo notikumu un sašutusi, ka tiek ķengāta soctīklos par “dalību” festivālā. Samanta katram gadījumam arī norāda, ka ir pret Lukašenko režīmu un to neatbalsta. Viņa priecājas, ka dziedātāja Rūta Dūduma atteikusies šogad tajā piedalīties un arī pati rīkotos tāpat.

Kā izrādās, tad festivāla mājaslapā pie dalībniekiem norādīts ikviens, kurš tajā piedalījies 30 gadu laikā, kopš notiek šāds konkurss. Turklāt šogad patiesi piedalīsies arī cilvēki no Latvijas – dziedātāja no Daugavpils Jūlija Mayer un jau zināmais Alekss Silvērs, kurš iepriekš centies izsisties līdz Eirovīzijai.

Plašāk izdevuma “Kas jauns” 20.-26. jūlija numurā.

 

Iepriekšējais rakstsŠausmīgā nāvē savā vannasistabā mirusi 50 gadus veca sieviete – neatkārto šo kļūdu!
Nākamais raksts“Situācija ir tāda, kāda ir…” Izskan nepatīkamas ziņas par mūsu sporta leģendu Uļjanu Semjonovu