Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 15 cilvēki un divi gājuši bojā, vēsta Valsts policija.

2021. gada 19. jūlijā ap plkst. 22:58 Augšdaugavas novada, Bebrenes pagastā, 1991. gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu Aprilia Pegaso Cube, uzbrauca meža zvēram – stirnai. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā no gūtajiem miesas bojājumiem 1991. gadā dzimis vīrietis notikuma vietā gājis bojā, bet 2000. gadā dzimusi motocikla pasažiere, ar gūtajiem vairākiem miesas bojājumiem tika nogādāta uz tuvāko medicīnas iestādi. Par šo faktu ir uzsākts kriminālprocess un šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt pirmdien sadursmē ar kravas auto Aizkraukles novadā gājis bojā mopēdists. Aizkraukles novada Mazzalves pagasta Ērberģē notikusi mopēda “Yingang” un kravas auto “Mercedes-Benz” sadursme, kuras rezultātā gāja bojā mopēda vadītājs – 1942.gadā dzimis vīrietis. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 436 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 181 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un septiņi par agresīvo braukšanu.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 20. jūlijs
Nākamais rakstsAtklāts prinča Harija ilgi glabātais noslēpums