Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 12 personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija. Diemžēl otrdienas rīts nesis skumju ziņu

Plkst. 18.33 VUGD saņēma informāciju, ka Jelgavas novada Valgundes pagastā uz autoceļa ir noticis ceļu satiksmes negadījums – autobusa un vieglās automašīnas sadursme. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā vieglā automašīna atradās grāvī. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja bojāgājušu cilvēku. Notikuma vietā, izmantojot absorbentu, tika savākti tehniskie šķidrumi un sakārtota ceļa braucamā daļa.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 433 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 154 par ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un četri kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs HOROSKOPS lieliskam MAIJAM (2024)
Nākamais rakstsTavs horoskops lieliskai nedēļai: 13.-19. maijs (2024)