Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 113 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši deviņi cilvēki un divi gājuši bojā, vēsta Valsts policija.

Vakar, 17. septembrī, pulksten 7.40 Bauskas novada Stelpes pagastā autoceļu Bauska – Linde un Iecava – Stelpe krustojumā, pēc sākotnējās informācijas, 2001. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu „Toyota Land Cruiser” un nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošam kravas transportlīdzeklim „Volkswagen LT55”, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā gāja bojā 1966. gadā dzimis automašīnas „Volkswagen LT55” vadītājs. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Vakar, 17. septembrī, pulksten 21.43 Rīgā, Ezera ielā, pēc sākotnējās informācijas, pagaidām nenoskaidrots automašīnas “Audi” vadītājs uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām mira medicīnas iestādē. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 542 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 219 par ātruma pārsniegšanu, 13 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, divi par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un 20 par agresīvo braukšanu.

Iepriekšējais rakstsBauskas pusē mīklainā avārijā bojā gājis VW šoferis – VIDEO
Nākamais rakstsStrauji pieaugot Covid-19 saslimstībai Latvijā, NMPD nāk klajā ar būtisku paziņojumu