Kā vēsta izdevuma “Privātā dzīve” 2.-8. novembra numurs, smagi saslimusi šova “X-faktors” 3. sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova.

Tiek norādīts, ka veselības problēmas var nopietni ietekmēt pat viņas turpmāko karjeru. Pati Elīna izdevumam atklājusi, ka viņas kreisajai plaušai vāji tiek piegādāts skābeklis, elpošana ir apgrūtināta un krūtīs jūtamas sāpes. Lai gan viņa ir vakcinējusies pret Covid-19, mediķi pieļaujot, ka pie vainas varētu būt tieši koronavīruss, kas varētu būt pārslimots iepriekš.

Aptuveni pirms mēneša dziedātāja saskārusies ar spēcīgu aizsmakumu, pazudusi balss. Ar homeopātiju vien nekādus rezultātus neizdevies panākt, tādēļ vērsusies pie mediķiem un sākusi dzert antibiotikas. Aptuveni 10 dienas bijis smagi, tagad viņa dzerot vēl citas zāles, bet esot sajūta, ka no tām streiko sirds.

Tuvākajās dienās viņai tiks veikta datortomogrāfija, pēc kuras varēs secināt par iespējamiem plaušu bojājumiem. Šobrīd dziedātājas imunitāte ir vāja, ārpus mājas viņa īsti nedodas un gaida, kad atlabs, lai varētu saņemt vakcīnas trešo devu. 

Viņa ļoti vēlas dziedāt, bet apzinās – ja būs nopietni plaušu bojājumi, karjera ir apdraudēta. 

Visu materiālu lasiet izdevuma “Privātā dzīve” 2.-8. novembra numurā!

Iepriekšējais raksts“Jau sen vajadzēja paziņot, ka jāvakcinējas visiem.” Latvijā populārs mūziķis bezdarba un “lokdauna” dēļ pametis valsti
Nākamais rakstsKatoļu priesteris par Covid-19 nāves pļauju: “Ja esi izvēlējies nevakcinēties, ārstiem pēc tam nav jāglābj tava dzīvība”