Operatīvie dienesti piektdienas rītā vēsta par piecu cilvēku traģisku bojāeju diennakts laikā.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un viens gājis bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 366 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 192 par ātruma pārsniegšanu, seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un viens par agresīvo braukšanu. Valsts policija ziņo, ka ceturtdien pirms pusnakts uz Ventspils šosejas Kandavas novadā bojā gājis 1991. gadā dzimis BMW vadītājs, kurš iebraucis pretējā joslā, nobraucis no ceļa un ietriecies elektrolīnijas stabā.

Tāpat aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 10.decembra plkst.06.30 līdz 11.decembra plkst.06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 63 izsaukumus – 24 uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Diemžēl glābēji ziņo, ka Dagdas, Jaunjelgavas un Valkas novados no ūdenstilpēm vakardien izcelti kopumā četri miruši cilvēki, kas seko traģiskajām ziņām par trešdien izceltajiem trim noslīkušajiem un trim ugunsgrēkos bojā gājušajiem.

Iepriekšējais rakstsPēdējais brīdinājums sabiedrībai: Izsludina ārkārtas situāciju medicīnā Latvijā
Nākamais rakstsPēc sešu cilvēku nāves divu dienu laikā VUGD nāk klajā ar paziņojumu