Nepatīkami notikumi risinājušies pazīstamā radio dīdžeja un TV raidījumu vadītāja Toma Grēviņa dzīvē – pirmais lūzums dzīvē un operācija slimnīcā, vēsta izdevumi “Kas jauns” un “Privātā dzīve”. Turklāt pazudis arī viņa velosipēds.

Pagājušās ceturtdienas rītā, ap plkst. 5.45 dodoties uz darbu radio, Toms nokritis no velosipēda un lauzis labās rokas elkoni. Turklāt tik neveiksmīgi, ka bijusi nepieciešama operācija. Viņš stāsta, ka kritienu izraisījis atskrūvējies dubļusargs, kas bloķējis priekšējo riteni – būs laba mācūba vadāt līdzi riteņa atslēgas. Nedaudz paveicies, ka tas noticis uzreiz pēc krustojuma, kad vēl nav bijis uzņemts ātrums.

Apmulsis, kur lai liek avārija cietušo riteni, Toms to paslēpis un ar taksi devies uz darbu. Pēc tam devies uz rentgenu, kur atklāts, ka būs nepieciešama operācija, kas notika svētdien. Tikmēr noskaidrojies, ka pie atkritumu urnām paslēptais braucamrīks dažas stundas vēlāk vairs nav savā vietā – Toms saka, ka būs laba mācība, jo sāpes un apjukums neļāva pieņemt pareizo lēmumu.

Nu Tomam priekšā vairākus mēnešus ilga rehabilitācija, turklāt nevarēs nodarboties ar iemīļoto hobiju – skriešanu.

Plašāk lasiet izdevumu “Kas jauns” un “Privātā dzīve” jaunākajos numuros!

Iepriekšējais rakstsDivi šoferīši Rīgā pamet braucamos, lai noskaidrotu attiecības – VIDEO
Nākamais rakstsĶesteru ģimenē ienācis mazulis