Pirmdien, 20. septembrī, SIA Maxima Latvija Dobelē, Baznīcas ielā 14, iegādāta MONOPOLY biļete atnesusi 120 000 eiro laimestu kādai 32 gadus vecai sievietei no Jaunjelgavas, kura strādā kokrūpniecības nozarē.

“Nekad mūžā es necerēju uz šādu laimestu,” sazvanīta viņa iesaucas un turpina, “es esmu darba cilvēks, visu mūžu grūti strādājusi, tāpēc man pat doma par šādu laimestu nevarēja ienākt prātā,” viņa stāsta. “Biļeti nokasīju, sēžot mašīnā. Ķēru pie sirds, jo likās, ka mana sirds tādu stresu neizturēs,” laimētāja dalās savos pirmajos pārdzīvojumos.

Tajā dienā viņa bija aizbraukusi uz Dobeli ciemos pie paziņas – pastaigājušas pa pilsdrupām, iegājušas Maxima lielveikalā un “joka pēc” laimētāja nolēmusi nopirkt MONOPOLY biļeti. “Parasti es iegādājos Simtgades loteriju. Man patīk pati spēle – mēs ar vīru vakaros, tēju dzerot, mēdzam nokasīt pa kādai biļetei. Šī bija tikai otrā reize, kad izšķīros par labu MONOPOLY. Paņēmu vēl kafiju un pirms došanās mājup nolēmu nokasīt loterijas biļeti. Man bija tāds šoks, ka pat bļāviena nebija.” Drudžaini mēģinājusi atkal un atkal pārbaudīt, vai tiešām viss sakrīt, un tad zvanījusi vīram.

“Vīrs pa telefonu teica, ka tā nevar būt. Ka noteikti ir kaut kāds triks. Bet sarunājām, ka es nekur nebraukšu un sagaidīšu viņu.” Tajā pašā vakarā jau atbraukuši uz Rīgu, Latvijas Loto biroju, kur laimests apstiprinājies. “Es vēl aizvien neticu, ka tas noticis ar mani. Kad nauda būs kontā, tad jau atkal būs lielie uztraukumi,” viņa saka.

Par to, kā naudu tērēs, skaidrība jau esot. “Tā kā man ir bērni, tad nopirkšu dzīvokli, lai bērniem paliek, kad izaugs lieli. Arī sevi palutināšu. Dzīve bijusi tik grūta un vienmēr esmu rāvusies, tāpēc gribas sev kaut ko sievišķīgu un skaistu. Ko tieši – to vēl izdomāšu.”

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 28. septembris
Nākamais rakstsNorvēģijā strādājošs dobelnieks nopērk uzreiz 20 loterijas biļetes – kas notika tālāk?