Noskaidro sava rakstura nianses, analizējot dzimšanas datumu! Vai tu esi tāda, kādu tevi apraksta speciālisti?

 

SKAITLIS 8

Tas simbolizē Saturnu un ir vissarežģītākais no visiem skaitļiem. Tas sastāv no diviem apļiem un ir sadalāms divās daļās, kas nozīmē, ka personība ir sašķēlusies, turklāt tās abas daļas ir pretējas viena otrai, tomēr saistītas kā vienas medaļas divas puses.

 

Cilvēki, kuri dzimuši šajā dienā ir:

  • Reti saprotami, jo – kad ir saprotama to viena puse, nav saprotama otra, un viena vienmēr paliek noslēpumā tīta;
  • grūti atrast sirdsdraugus, tādēļ nereti kļūst vientuļi;
  • nav komfortisti, tādēļ bieži viss sliktais nāk pār viņa galvu;
  • nereti tiek pārprasti, tādēļ bieži iemanto reputāciju, kādu nav pelnījuši;
  • vienādā mērā piemīt kā materiālistiskās, tā garīgās tieksmes, turklāt vienlaikus;
  • materiālists, un, ja priekšplānā izvirzās viņa materiālistiskā puse, šo personu gaida milzīgi panākumi, jo šis cilvēks ir gudrs un čakls;
  • dziļi;
  • ekstrēmi.

 

Emocionālās īpatnības:

Ļoti spēcīgs raksturs. Vēlme un spēja dziļi emocionāli kādam pieķerties. Grūti saprotami, sarežģīta arī mīlestība. Neprot parādīt savas jūtas, tādēļ ārēji var šķist auksti. Spējīgi uz lieliem upuriem, diemžēl, citi to lieliski spēj izmantot. Magnētiska personība, kura ļoti piesaista potenciālo partneru uzmanību. Raksturīgs liels dzimumspēks un aktivitāte, kā arī garīgās intereses. Nepieciešama pilnīga brīvība, jo neatkarība ir galvenais.

 

Trūkumi:

Šo cilvēku vidū, kuri dzimuši 8. datumā, ir visaugstākais pašnāvību procents. Prtnerim ir jābūt tik pat stipram, jo, neguvuši apmierinājumu, šie cilvēki mīlu meklē citur. Pasaulē, kurā mēs dzīvojam, 8. datums nav visai piemērots dzimšanai. Lai gan šajā datumā dzimušie ir ļoti spējīgi, viņus par tādiem uzskata reti un bieži novērtē vienpusīgi. Var būt arī ārkārtīgi atriebīgi. Ir galējību cilvēki.

 

Laimīgie skaitļi: tie, kas var būt kaut kādā saskaņā ar 8: 17 un 26.

Naidīgie skaitļi: 1, 10, 19, 28 (ciparu summa 1); 4, 13, 22, 31 (ciparu summa 4). Absolūti naidīgi ir 2, 11, 20, 29 (ciparu summa 2) ; 6, 15, 24 (ciparu summa 6); 5, 14, 23 (ciparu summa 5).

Skaitlis 7 var būt gan labs, gan slikts, tas ir radniecīgs skaitlis, tāpēc tas var būt gan draudzīgs, gan naidīgs. Attiecības ir atkarīgas no apstākļiem un spējas piemēroties.

Laimīgie datumi: 8., 17., 26.

Laimīgās dienas: sestdienas, svētdienas, pirmdienas.

Sliktie mēneši: decembris, janvāris, februāris, jūnijs.

Laimīgās krāsas: haki, melnā, tumšzilā, tumšpelēkā, violetā. Jāizvairās no gaišajām krāsām.

Laimes akmens: melnais dimants un melnās pērles; ametists un tumšais safīrs (jānēsā saskarē ar ķermeni).

Slimības: kuņģa trakta slimības, iespējams, arī galvassāpes.

Uzturā jālieto spināti un jūras sāls.

Ieteikumi: pašu interesēs būtu jāizbeidz gaidīt citu cilvēku atzinību, tāpēc ka viņi krīt galējībās. Jācenšas sevi apvaldīt un neļaut savām emocijām krist no vienas galējības otrā. Vajadzētu vērst savas spējas uz vienu mērķi, nevis izšķērdēt enerģiju uz vairākiem reizē. Jāattīsta pacietība un jāatrod līdzsvars starp stūrgalvību un neatlaidību. Jāatturas no galējībām.

 

Šajā datumā dzimuši:

 Clipboard01

No kreisās: Dziedātājs Enrike Iglesiass maijā, tenisists Rodžers Federers augustā, kinoaktieris un scenārists Mets Deimons oktobrī, ierakstu māksliniece Nikija Mināža decembrī.

ornaments_1-no_1-uz-vardiem

SKAITLIS 9

Tā ir planēta Marss.

 

Cilvēki, kuri dzimuši šajā dienā ir:

  • Cīnītāji;
  • nelokāmi; sastopot sīvu pretošanos, nezaudē drosmi;
  • spēj iesākto novest līdz galam;
  • tieksme dominēt un vadīšanas instinkts;
  • negrib pakļauties, ir laimīgi komandējot;
  • iemanto citu cieņu savas rakstura stingrības dēļ.

 

Emocionālās īpatnības:

Ļoti seksuāli, taču neprot konkretizēt savas vēlmes. Līderi visās jomās, izņemot seksu. Seksā viņi jāvada tā, lai viņiem šķistu, ka nevis viņiem piekāpjas, bet viņi piekāpjas otram. Emocionāli dziļi cilvēki. Ne visai ātri iemīlas un sadraudzējas, taču, ja tas noticis, tad uz mūžu. Reti pieļauj vienu un to pašu kļūdu.

 

Trūkumi:

Šie cilvēki ir dominējošie un nerēķinās ar citiem. Tikuši pie panākumiem, viņi atdusas uz lauriem un uzskata, ka stāv pāri citiem. Neiecietīgi pret tiem, kuri viņiem nepiekrīt, tā ir iedzimta neiecietība.

 

Laimīgie skaitļi: 9, 18, 27; 2, 11, 29; 3, 12, 21, 30; 6, 15, 24.

Naidīgie skaitļi: 7, 25, 16.

Laimīgie datumi: 9., 18., 27.

Laimīgās dienas: ceturtdienas, piektdienas (otrdienas, ceturtdienas, piektdienas).

Sliktie mēneši: aprīlis, maijs, oktobris, novembris.

Laimīgās krāsas: visu toņu sarkanā, koši sarkanā un sārtā krāsa.

Laimes akmens: rubīni, granāti.

Slimības: jebkura veida drudzis, kā arī bakas, cūciņas. Šie cilvēki vismaz vienreiz mūžā pārcieš operāciju.

Uzturā jālieto ķiploki, sīpoli, ingvers un zaļie pipari.

Ieteikumi: jāiemācās kontrolēt sevi un to, ko runā. Jāiemācās būt savaldīgākiem un iecietīgākiem attiecībās ar citiem cilvēkiem, jācenšas neuzmīt citiem uz varžacīm. Partnerattiecībās jāliek lietā dabiskā atturība un savaldība. Galvenais – pievaldīt mēli.

 

Šajā datumā dzimuši:

Clipboard012

No kreisās: Kembridžas hercogiene Keita Midltone janvārī, īru rokgrupas “U2” līderis Bono maijā, kinoaktieris, režisors, producents un rakstnieks Toms Henks jūlijā, aktieris, producents, scenārists un mūziķis Adams Sendlers septembrī.

ornaments_1-no_1-uz-vardiem

SKAITLIS 10

Sastāv no vieninieka un nulles – nulle mazina iepriekšējā skaitļa ietekmi. Tāpēc ir vājāk izteikts skaitlis.

 

Cilvēki, kuri dzimuši šajā dienā ir:

  • Līderi, taču mazāk dominējoši kā 1.datumā dzimušie;
  • piemīt visas skaitļa 1 īpašības, taču bez pārmērībām;
  • godkārīgi un skaidri domājoši;
  • nezaudējot laiku īsteno ieceres, necieš iejaukšanos;
  • stūrgalvīgi, nelokāmi un nerimstas, līdz nav paveikuši visu iecerēto;
  • gudri un drosmīgi, raksturīga iztēle un jaunrades spējas.

 

Emocionālās īpatnības:

Meklē partnerus, kuri atzīst viņu līderību un uzskata rīcību par pareizu, neuzdodot liekus jautājumus. Viņiem vajadzīgi pakļāvīgi partneri. Ļoti svarīgs ir fiziskais apmierinājums. Kamēr šos cilvēkus nevazā aiz deguna, viņi labi saprotas ar citiem.

 

Trūkumi: zināms nejūtīgums pret pakļautajiem. Šie cilvēki ir ļoti straujas dabas. Tā kā paši ir ļoti enerģiski, citos necieš inertumu. Bieži nerēķinās ar citu domām, tāpēc iemanto ienaidniekus.

 

Laimīgie skaitļi: 10, 19, 28.

Laimīgās dienas: svētdienas, pirmdienas.

Laimīgās krāsas: zeltainā, gaišdzeltenā krāsa.

Laimes akmens: dzeltenais dimants vai topāzs.

Slimības: sirds un acu slimības, augsts asinsspiediens.

Uzturā jālieto ingvers, ķiploki, safrāns, apelsīni, medus.

Ieteikumi: jāpacenšas vairāk izprast citus. Tā kā strādā līdz pagurumam, jāatturas no pārmērīga fiziska darba un pārmērīgām ambīcijām, un emocijām. Nepieciešama pacietība, jo gūst ienaidniekus savas ātrās dabas dēļ.

 

Šajā datumā dzimuši:

Clipboard013

No kreisās: cīņas mākslas meistars, aktieris un mediju personība Čaks Noriss martā, aktieris, producents, cīkstonis, mūziķis, rakstnieks Stīvens Sīgals aprīlī, modele un aktrise Keita Aptone jūnijā, aktieris Kolins Fērts septembrī.

ornaments_1-no_1-uz-vardiem

SKAITLIS 11

Tas ir viens no vissarežģītākajiem skaitļiem, jo tā komponenti un abu ciparu summa veido pretstatu. Tam piemīt divkāršas skaitļa 1 īpašības, bet šo ciparu summa ir 2, kas ir diametrāli pretējs, tāpēc 11. datumā dzimušos ir grūti saprast.

 

Cilvēki, kuri dzimuši šajā dienā ir:

  • Ļoti godkārīgi, nespēj samierināties ar otro vietu;
  • enerģiski, iniciatīvas bagāti, ļoti individuāli un neatkarīgi;
  • prot pieņemt stingrus lēmumus un ātri reaģēt, sākt darboties;
  • pozitīvs raksturs, ļoti drosmīgi;
  • jūtīgi un delikāti;
  • lieliski plānotāji.

 

Emocionālās īpatnības:

Pretrunīgi it visā. Piemīt liela dzimumdziņa un dzimumspēks. Tiklīdz rodas kaut mazākās grūtības, sākas nepatikšanas. Necieš nodevību gluži tāpat kā sakāvi. Šajos cilvēkos noris skaitļa 1 spēcīgo īpašību cīņa ar skaitļa 2 maigo un atkarīgo raksturu.

 

Trūkumi:

Godkāres cīņa ar nedrošību. Piemīt prāts, kas nepieciešams, lai gūtu panākumus, taču trūkst mugurkaula, lai tos īstenotu. Pārsvarā noraida citu palīdzību, jo palīdzības pieņemšanu uzskata par vājuma pazīmi. Īsts pretrunu kamols.

 

Laimīgie skaitļi: 1, 10, 28; 2, 11, 29; 8, 17, 26.

Naidīgie skaitļi: 5, 14, 23. Sevišķi naidīgs ir skaitlis 5 sava merkantilā rakstura dēļ. Šāds cilvēks viegli var nobīdīt malā savu partneri, kurš dzimis 11. datumā, un tam šāda rīcība nozīmes pilnīgu krahu. Tāpēc 11.datumā dzimušajiem jāizvairās no jebkādas saskares ar 5.datumā dzimušajiem. Vēl naidīgi ir skaitli 4, 13, 22, 31. Skaitlis 4 ir pesimists, nekad nevarēs sniegt atbalstu, kas nepieciešams skaitlim 11, un vienīgi sagraus to niecīgo ticību sev, kas viņam ir. No šī skaitļa īpaši jāizvairās.

Laimīgie datumi: 2., 11., 20.; 1., 10., 19., 28.

Laimīgās dienas: ceturtdienas, piektdienas.

Sliktie mēneši: jūlijs, decembris.

Laimīgās krāsas: gaišdzeltenā, zaļā.

Laimes akmens: pērles, nefrīts un dzeltenais topāzs.

Slimības: augsts asinsspiediens un nervu sistēmas traucējumi.

Uzturā jālieto ingvers, ķiploki, medus un rāceņi.

Ieteikumi: šie cilvēki jāpasargā no grūtsirdības un jāstiprina viņu ticība sev. Jāsagājas no bezdarbības un jābūt gataviem īstenot savus plānus. Jāattīsta sevī pacietība un jāsavalda ambīcijas. Jāizvairās no muļķīgām iegribām un jāpaliek noteiktās robežās. Der atcerēties parunu, ka neko nevar pagūt vienā rāvienā.

 

Šajā datumā dzimuši:

Clipboard014

No kreisās: aktrise Dženifere Anistone februārī, raid;ijumu vadītājs un žurnālists Džeremijs Klarksons aprīlī, aktieris, komiķis, rkstnieks un dziedātājs Hjū Lorijs jūnijā, aktieris un filmu producents Leonardo di Kaprio novembrī.

ornaments_1-no_1-uz-vardiem

SKAITLIS 12

Skaitļa 12 sastāvā skaitlis 1 ir drosmīgs, pilns iniciatīvas, bezbailības, godkāres un vadītājiem nepieciešamu pozitīvo īpašību. No otras puses, skaitlis 2 ir maigs, romantisks sapņotājs, nedrošs, pastāvīgi uzmundrinājumu gaidošs, ļoti gudrs, bet ne enerģisks. Šo divu ciparu summa – skaitlis 3 – ir arī ļoti stiprs, jo ir pastiprināts skaitlis 1. Skaitlī 3 līderis pārvēršas par diktatoru, bet godkāre par varaskāri.

 

Cilvēki, kuri dzimuši šajā dienā ir:

  • Apveltīti ar loģisku prātu;
  • pozitīvs raksturs, kas slēpj sevī nedrošību un maigumu;
  • jūtīgums – viegli pierunājami uz kaut ko, bet ne piespiežami;
  • pirms sāks darboties, allaž aprunāsies ar citiem;
  • nepieciešama iedrošināšana;
  • piemīt skaitļa 2 intelekts un skaitļa 1 praktiskais prāts;
  • disciplinēti kā skaitlis 3;
  • sistemātiski un metodiski;
  • labi komandieri.

 

Emocionālās īpatnības:

Ar viņiem ir viegli sadzīvot. Viņiem nepieciešams apkārtējo atbalsts. Spēcīgs raksturs bez pedantiskuma un fanātisma. Savās simpātijās viņi ir patiesi un meklē sev līdzīgus partnerus. Seksuāli spēcīgi, bez iekšējiem aizliegumiem. Spēcīgi un labprāt eksperimentē. Lai gūtu apmierinājumu, viņiem nepieciešama intelektuālā saskaņa.

 

Trūkumi:

Pārlieku liels jūtīgums, kas dažkārt ir tik liels, ka viņi nespēj aizmirst un  piedot. Īstenībā notikusi vai viņu pašu izdomāta patiesība pārāk ilgi nodarbina viņu prātu – tā viņus nomoka un padara nelaimīgus. Nepatīk, ja citi izsaka viedokli, kuram paši nepiekrīt. Sastapušies ar grūtībām, zaudē ticību sev un spēju turpināt iesākto.

 

Laimīgie skaitļi: 1, 2, 3, 10, 28; 11, 20; 12, 21, 30.

Naidīgie skaitļi:4, 7, 13, 22, 31; 16, 25.

Laimīgie datumi: 3., 12., 21.; 2., 11., 20., 30.

Laimīgās dienas: pirmdienas, ceturtdienas.

Sliktie mēneši: februāris, jūnijs, jūlijs.

Laimīgās krāsas: debeszilā vai baltā.

Laimes akmens: baltais safīrs.

Slimības: augsts asinsspiediens, gremošanas traucējumi, ādas slimības.

Uzturā jālieto ingvers, plūmes, vīnogas, piparmētras.

Ieteikumi: jāpārvar nedrošība un pārlieku lielā sapņošana, jāattīsta pacietība un jāsaprot, ka dzīvei ir gan labās, gan ļaunās puses. Ja iecerēm rodas šķēršļi, nedrīkst atkāpties no tām. Nedrīkst padoties – jāturpina cīņa.

 

Šajā datumā dzimuši:

Clipboard015

No kreisās: aktrise Kristīna Riči februārī, aktrise, scenāriste, producente Šenona Dohertija aprīlī, aktieris, producents Džeisons Stethems septembrī, aktrise Anne Heteveja novembrī.

ornaments_1-no_1-uz-vardiem

SKAITLIS 13

Sarežģīts skaitlis. To uzskata par nelaimīgu, taču tas ir nepareizi, un šī atziņa balstās uz aiszspriedumiem. Skaitļi 1 un 3 ir ļoti spēcīgi un nozīmē veiksmīgu karjeru. Skaitļu summa – 4 – pilnīgs pretstats skaiļiem 1 un 3. Tas ir iedzimts pesimisms, pastāvīga grūtsirdība.

 

Cilvēki, kuri dzimuši šajā dienā ir:

  • Praktiski, labi plānotāji;
  • enerģiski un sistemātiski pilnveido savas ieceres;
  • gudri, radoši, ar pilnīgi noteiktiem uzskatiem;
  • neatkarīgi, lepni, atri nokārto parādus;
  • godkārīgi, ļoti apņēmīgi, vienmēr pabeidz iesākto;
  • ass prāts, spēja visu aptvert;
  • ātri mācās, darot to sistemātiski un metodiski;
  • rezultatīvi un darbus parasti paveic ar minimālu piepūli;
  • reti kad apmierina tas, kas ir, vienmēr gribas ko vairāk.

 

Emocionālās īpatnības:

Emocionālā un dzimumdzīve ir sarežģīta un grūta, kam pamatā ir konflikts starp šiem pretējiem skaitļiem.šie cilvēki gaida iedrošinājumu iekšēji, un ir vajadzīgs kāds, kurš to var dot. Viī ir ļoti seksuāli, viņiem raksturīga ākārtīgi liela dzimumdziņa, taču jūtu nav. Iekāre rodas ļoti ātri un gandrīz nav kontrolējama.

 

Trūkumi:

Ārkārtīgais pesimisms. Tā dēļ nozīmi var zaudēt visas pozitīvās īpašības. Trūkst pašpaļāvības. Nekad neapmierina tas, kas jau ir, vienmēr gribas vairāk, tas var novest pie grūtsirdības un vilšanās.

 

Laimīgie skaitļi: 1, 10, 28; 3, 12, 21, 30.

Naidīgie skaitļi: 4, 13, 22; 5, 14, 23.

Laimīgie datumi: 1., 10., 28., arī 12., 21., 30.

Laimīgās dienas: ceturtdienas, sestdienas, svētdienas.

Sliktie mēneši: janvāris, augusts, septembris.

Laimīgās krāsas: gaišzilā un pelēkā.

Laimes akmens: zilais safīrs.

Slimības: aku slimības, sāpes mugurā un galvassāpes.

Uzturā jālieto ingvers, ķiploki; jāizvairās no asiem un pikantiem ēdieniem.

Ieteikumi: jāpārvar pesimisms un jācenšas saskatīt gaišumu dzīvē. Jāraugās, kur ir kādas iespējas, nedrīkst tās palaist garām. Jāpārvar negatīvā attieksme pret visu, kas tiek darīts. Tā jāpārvar, liekot lietā pozitīvās iespējas un gribasspēku.

 

Šajā datumā dzimuši:

Clipboard016

No kreisās: aktieris Orlando Blūms janvārī, aktieris, modelis un mūziķis Roberts Patinsons maijā, aktrises Mērija Keita un Ešlija Olsenas jūnijā, aktieris Harisons Fords jūlijā.

ornaments_1-no_1-uz-vardiem

SKAITLIS 14

14 – tie ir trīs cilvēki vienā personā. Abi cipari ir pretēji, bet to summa – 5 – ir pavisam cits raksturs, taču lielu konfliktu šis apstāklis nerada. 1 – tas ir līderis, ātras dabas un godkārīgs; 4 – ļoti gudrs, metodisks, pesimists un izšķērdētājs; šo ciparu summa – merkantils skaitlis, kuram ir tikai viens divs – nauda.

 

Cilvēki, kuri dzimuši šajā dienā ir:

  • Godkāre apvienojusies ar naudaskāri;
  • pieklājīgi un diplomātiski;
  • piemīt vadītāja spējas, iniciatīva un enerģija, prāts;
  • izšķērdīgi;
  • pesimistiski;
  • enerģisks cilvēks, kuram pārsvarā viss izdodas.

 

Emocionālās īpatnības:

Nav visai sirsnīgi un viņus ir grūti iemīlēt. No otras puses – viņiem piemīt skaitļa 1 pievilcīgās īpašības, tāpēc viņi ir pievilīgi potenciālo partneru acīs. Seksuālajā ziņā tie ir spēcīgi cilvēki, taču arī šajā jomā viņu interesi saista iespēja tikt pie naudas.

 

Trūkumi:

Oportūnists, kas izmanto cilvēkus, bet tad, kad tie vairs nav vajadzīgi, neliekas par tiem ne zinis. Būdams zināmā mērā pesimists, ir aizdomu pilns. Krīt no vienas galējības otrā.

 

Laimīgie skaitļi: 1, 10. 28; 5, 14, 23.

Naidīgie skaitļi: 4, 22; 13, 31.

Laimīgie datumi: 5., 14., 23.

Laimīgās dienas: trešdienas, sestdienas.

Sliktie mēneši: jūnijs, jūlijs, septembris.

Laimīgās krāsas: baltā.

Laimes akmens: dimants.

Slimības: locītavu slimības.

Uzturā jālieto ingvers, ķiploki, burkāni, žāvēti augļi.

Ieteikumi: jāatbrīvojas no sava klajā materiālisma. Jāuzlabo sava negatīvā domāšanas ievirze, jo tā sarežģī kopdzīvi. Jāievirza savas domas pozitīvākā gultnē, nostiprinot skaitļa 1 labākās īpašības.

 

Šajā datumā dzimuši:

Clipboard017

No kreisās: kino un TV aktrise Sāra Mišela Gelāra aprīlī, aktrise Halle Berija augustā, aktrise Mila Kunis augustā, ierakstu mākslinieks, dejotājs, aktieris Ašers oktobrī.

ornaments_1-no_1-uz-vardiem

 

Par pārējiem datumiem lasi:

 

Dzimšanas datumam ir milzu spēks: atklāj savējo! 1. – 7. datums

 

 

 

 

 

Foto:Kevalevents.com;Rakstā izmantotie foto:Listal.com

Dzimšanas datumam ir milzu spēks: atklāj savējo! 15. – 21. datums

 

 

 

 

9738bf6a74abbc55d62f64b577d861ab_3Dzimšanas datumam ir milzu spēks: atklāj savējo! 22. – 28. datums

 

 

 

 

Dzimšanas datumam ir milzu spēks: atklāj savējo! 29. – 31. datums

 

 

Iepriekšējais rakstsTavs vārds un uzvārds: ko tie atklāj par likteni!
Nākamais rakstsKā ‘nenošaut greizi’ ar dāvanas izvēli? Piemēri iz dzīves