Uzzini, ko tavs vārds atklāj par tevi! Vai esi tāda, kā tevi apraksta? 

Šī numeroloģiskā spēlē ir no tiem laikiem, kad savus maģiskos pareģojumus izteica Babilonijas priesteri, kuri, izmantojot burtu un skaitļu savienojumu, atklāja personības noslēpumus…

Cilvēka vārdā parasti ir tikai daži, nevis visi alfabēta burti. Trūkstošie burti vai, pareizāk, to skaitļu ekvivalenti sniedz informāciju par cilvēku ar attiecīgo vārdu.

Konstatē, kurš skaitlis atbilst tava vārda un uzvārda burtiem, lai izzinātu, kas esi.

1          2          3          4          5          6          7          8          9

A         B         C          Č         D          E         F          G         Ģ

H         I           J          K         Ķ          L         Ļ          M         N

Ņ        O          P          R         S          Š         T          U         V

Z         Ž *

 

JA NAV 1: nedrošība un neticība saviem spēkiem rada zināmas problēmas. Tu pienācīgi nenovērtē savu vietu sabiedrībā, jo domā, ka apkārtējie cilvēki ir labāki par tevi. Tev jāsāk pastāvīgi, drosmīgi, ilgi nedomājot, pieņemt lēmumus. Notici sev un savām spējām!

JA NAV 2: būdama nemiera pilna un nepacietīga, tu allaž centies nokļūt uzmanības centrā. Domā, ka viss tiek darīts tavā labā, pret tevi vai vismaz kaut kādā sakarā ar tavu personu. Ja tā turpināsi, riskē saslimt ar vajāšanas māniju. Pacenties nošķirties no citiem, paliekot viena. Kaut reizi esi vērotāja, nevis galvenās personas lomā.

JA NAV 3: tu reizi par visām reizēm esi izdarījusi savu izvēli. Dod priekšroku mieram, nevis panākumiem, un jūties tā labi. Taču, ja pati nevēlies būt līdere, nepārmet citiem, kuri tādi grib būt. Mātišķa vai tēvišķa attieksme var atnest mīlestību, bet vienlaikus arī vientulību. Kā pretindi skaitlis 3 tev iesaka – pašai kaut ko uzsākt, biežāk uzņemties iniciatīvu!

JA NAV 4: tev ir nepieciešama koncentrēšanās un paškontrole. Tava vienaldzīgā attieksme pret nepatikšanām ir teju apbrīnojama, vēl jo vairāk tāpēc, ka lieliski proti no tām izvairīties, arī no visa, kas tiek varmācīgi uzspiests. Taču tev jāmaina sava uzvedības taktika. Neizvairies no likteņa izaicinājumiem, cīnies ar tiem!

JA NAV 5: tevi, visticamāk, biedē viss jaunais. Tas ir raksturīgi daudziem, bet tev it īpaši! Atceries, ka mainīties, mest izaicinājumus nezināmajam – tie ir patīkami piedzīvojumi, nevis melnā stihija. Milzīgās alkas pēc miera ir tava vājība, un tev no tā jāatbrīvojas.

JA NAV 6: iespējams, es untumaina un kašķīga, ar grūtībām pielāgojies dažādām situācijām. Tev ir nepatīkami kontaktēties ar cilvēkiem, ja viņi atšķiras no tiem, ar kuriem tiecies ikdienā. Tāpēc bieži aizbildinies ar mājas apstākļiem un aizņemtību darbā. Pacenties to pārvarēt un iepazīties ar šiem nemierīgajiem un aizdomīgajiem svešiniekiem. Neizvairies no negaidītiem, patīkamiem pārsteigumiem.

JA NAV 7: tu esi saprātīgs, racionāls cilvēks, kas stingri stāv uz zemes. Proti labi apslēpt savas emocijas. Tev patīk vientulība. Tu esi kautrīga, slēp savu īsto es, kas, tavuprāt, ir viegli ievainojams. Esi uzmanīga, jo pārāk cieta čaula reizēm traucē augt!

JA NAV 8: tava vislielākā problēma ir nauda. Daudzi no jums pastāvīgi jūt tās trūkumu, bet citi – vieglu roku šķiež to! Tev ir divas pretējas iespējas ātri tikt galā ar šo problēmu. Izšķērdētājas dzīve var būt ļoti neērta. Taču arī nauda – tas nebūt nav viss. Īsta laime, kā zināms, nebūt nav bagātībā!

JA NAV 9: starp daudzajiem dzīves uzliktajiem pienākumiem mīlestība tev ir pats pēdējais un visgrūtākais pienākums. Tu neesi noskaņota naidīgi, taču mīlēt?! Un kam tas vajadzīgs? Vienatnē tu jūties lieliski. Visticamāk, netici nevienam. Bet kāpēc tādā gadījumā lai citi tic tev? Tava dzīves pozīcija ir diezgan nedroša un bīstama. Ziloņkaula tornis ir pārāk drūms, lai tajā dzīvotu. Painteresējies, kā dzīvo cilvēki tev visapkārt, un varbūt tiksi par to atalgota.

Secinājums ir viens – bērna vārda izvēle ir nozīmīgs lēmums!

*(Trūkstošos patskaņus un līdzskaņus bez garumzīmes vai mīkstinājuma zīmes, pieņem kā tos – bez tiem, piemēram, A = Ā)

To cilvēku raksturu, kuru vārdā un uzvārdā ir visi skaitļi, nav iespējams pareģot. Tie ir gadījumi, kad maģija pilnīgi atzīst savu bezspēcību. 

Iepriekšējais rakstsAplūkojot asaras zem mikroskopa, atklājas šokējošs fakts. FOTO
Nākamais rakstsDzimšanas datumam ir milzu spēks: atklāj savējo! 8. – 14. datums