Uzzini, kura Dievība atbilst tavai dzimšanas dienai…

TOTS (29. augusts – 27. septembris)

Tu lieliski spēj atrisināt problēmas. Vari apgūt dažādus mākslas veidus. Tev, visticamāk, piemīt īpašs rakstniecības talants. Spēj pieņemt komandas, palīdzi draugiem, ka vien tas ir nepieciešams. Tu zini, cik būtiski ir ieklausīties citos, apzinoties, ka divas galvas bieži vien ir daudz labāk nekā viena. Tieši tādēļ tev pieder apkārtējo cieņa un mīlestība.

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: kustīga, elastīga, sistemātiska, oriģināla un akurāta personība.

 

TAVS LAIMĪGAIS:

Augs: timiāns

Akmens: karneliāns

Koks: cidonija

Dzīvnieks: ibiss

Zieds: samtene

Aizbildnis: Tots – rakstības un zināšanu Dievs ar Ibisa galvu.

 

HORS (28. septembris – 27. oktobris)

Drosmīgi cīnīsies par to, kam tici. Tu esi kā spīdoša saule, kas apmirdz savu draugu un ģimenes locekļu dzīvi. Tu savu cīņu izvēlies gudri. Zini, ka dažreiz labākās cīņas ir uzvarētas apsverot pretējās puses viedokli un atrodot kopsaucēju.

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: optimistiska, sabiedriska, motivēta un drošsirdīga personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

Augs: rozmarīns

Akmens: citrīns

Koks: akācija

Dzīvnieks: piekūns

Zieds: neļķe

Aizbildnis: Hors – likumu aizstāvis, Saules un debesu Dievs ar vanaga galvu un Ēģiptes kroni, Izīdas un Ozīrisa dēls. Hora Acs ir viens no Senās Ēģiptes svarīgākajiem simboliem.

 

BUTO (Vadjits, Vadjets Uatčets, Edjo, Uto) (28. oktobris – 26. novembris)

Tu, visticamāk, esi ļoti ģimeniska. Tev patīk ģimenes tradīcijas, labprāt izdomā jaunas paražas ar saviem vistuvākajiem. Tomēr esi laipna un cieņas pilns arī pret tiem, kuri atrodas ārpus tava iekšējā draugu loka. Apzinies un izproti, ka vienmēr pastāv iespēja, ka kādu dienu viens no šiem cilvēkiem var kļūt par lojālu draugu.

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: lojāla, altruistiska, saprātīga un piesardzīga personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: sinepes

akmens: ametists

koks: osis

dzīvnieks: čūska

zieds: hiacinte

aizbildnis: sena Dievība čūskas izskatā, kas bieži aizsargāja karaļus un taisnīguma ieviesējus.

 

SEHMETA (27. novembris – 26. decembris )

Tu iepriecini savus draugus ar humoru, un esi prieka pilna. Lieliski spēj palīdzēt saviem vistuvākajiem dzīves ne tik spožajos brīžos. Tev piemīt lauvas vai kaķa grācija un izveicība, tieši šī iemesla dēļ spēj būt veiksmīga sportā, tieši ar to tev vajadzētu arī nodarboties. Tu esi tik ēteriska un maiga, ka daudziem taviem draugiem un ģimenes locekļiem vari reizēm šķist pārāk lēnīga. Tomēr, tu teju nekad nezaudē pacietību, tieši šī iemesla dēļ tevi visi mīl!

 

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: inteliģenta, asprātīga, atjautīga, daiļrunīga un optimistiska personība.  

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: pipars

akmens: tīģeracs

koks: sandalkoks

dzīvnieks: lauvene

zieds: magone

aizbildnis: Sahmeta – kara Dievība lauvenes tēlā, kura tiek uzskatīta arī par zīlēšanas, atmaksas, soda un pakļaušanās dievieti.

 

SFINKSA (27. decembris – 25. janvāris)

Tu priecē savus draugus ar savu noslēpumaino dabu. Spēj pārvērst visikdienišķāko situāciju aizraujošā piedzīvojumā. Iespējams, ka tev piemīt talants paredzēt nākotni, ieskatīties tās notikumu līkločos, spēj palīdzēt saviem draugiem atrisināt dažāda rakstura problēmas. Tu atceries, ka, kamēr tu labprāt apdomā un apsver dažādas mīklas un noslēpumus savā dzīvē, tu stingri stāvi uz zemes. Vari būt godīga, vienkārša un pilnīgi pamatota, ja tev ir nepieciešams tādai būt.

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: perona, kura viegli pielāgojas, apķērīga, nopietna un tālredzīga.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: koriandrs

akmens: kvarcs

koks: mandeļkoks

dzīvnieks: lauva

zieds: lilija

aizbildnis: Sfinksa – dārgumu, bagātību un pārveidošanās Dievība.

 

ŠU (26. janvāris – 24. februāris)

Neiedomājami radoša! Tu izbaudi savu māksliniecisko talantu izmantošanu, lai sniegtu prieku gan sev, gan saviem vistuvākajiem draugiem un ģimenes locekļiem. Tev, visticamāk, padodas kā zīmēšana, karikatūru veidošana un ēst gatavošana, tā stāstu vai dzejas rakstīšana. Ja tu spēj iztēloties kaut ko, tu noteikti pratīsi to īstenot! Tu izmanto ikvienu māksliniecisku paņēmienu, lai pilnībā attīstītu savas vēlmes. Ja reiz esi izvēlējusies vēlamo darbības virzienu, tu tam uzticīgi seko, labi apzinoties, ka ceļā var gadīties arī dažādas problēmas, esi gatava tās risināt!

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: humora pilna, radoša, principiāla un apzinīga personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: ārstniecības melisa

akmens: mēnessakmens

koks: nokarenais bērzs

dzīvnieks: bezdelīga

zieds: īriss

aizbildnis: Šu – saules gaismas un vēja Dievs. Viņu attēlo valkājot galvas segu, kas rotāta ar strausa spalvām.

 

IZĪDA (25. februāris – 26. marts)

Tev piemīt spēcīga goda izjūta, lieliski ideālistiski pasaules uzskati. Humors, uzticība un laipnība padara tevi par populāru personu draugu lokā. Tu izbaudi dažādas aktivitātes, tavs piemērs mudina un iedrošina citus sekot tavam paraugam. Ne tik jaukos dzīves brīžos, tu spēj pastāvīgi domāt un visu atrisināt. Apzinies, ka tev ir uzticami draugi, kuri ir arī tavi aizrautīgie klausītāji.

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: godpilna, pašpaļāvīga un aktīva personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: estragons

akmens: lazurīts

koks: kalnu kļava

dzīvnieks: kaķis

zieds: roze

aizbildnis: Izīda, auglības, ūdens un vēja dieviete, sievišķības un ģimeniskās uzticības simbols, kuģniecības aizbildne. Aizsardzības dieviete, zem kuras plašajiem spārniem paslēpjas un jūtas droši ikviens.

 

OZĪRISS (27. marts – 25. aprīlis )

Visticamāk, esi piedzimusi ar pārsteidzošiem talantiem, tu pārveido vecās un apnikušās lietas – jaunās un modernās tendencēs. Tavi draugi un ģimenes locekļi izbauda tavu klātbūtni, ieklausās tavos ieteikumos. Tev patīk – pirms un pēc – lietu pārmaiņas, lai kas tas arī būtu – palīdzības sniegšana stila jautājumos vai savas mājvietas omulīga izmaiņa. Kādu dienu tu sagaidīsi savu lielo iespēju (vai jau esi), pārmainot kādu mazāk sekmīgu lietu vai uzņēmumu ienesīgā tēlā!

 

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: enerģiska, augstsirdīga, attapīga un zinātkāra personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: baziliks

akmens: sūnu ahāts

koks: ciedrs

dzīvnieks: skarabejs

zieds: vijolīte

aizbildnis: Ozīriss – atjaunošanās un atdzimšanas Dievs.  Viņš tiek uzskatīts par pēcnāves, pazemes  un mirušo Dievu.

 

AMUNS (26. aprīlis – 25. maijs)

Lielisks un enerģisks līderis, kurš vada iedvesmojot citus, nevis sakot priekšā, kas darāms. Kad runa ir par kādu mācību projektu vai komandu sporta veidiem, visi tavi draugi noteikti vēlas, lai esi viņu pulciņā! Draugi un ģimenes locekļi bieži vēršas pie tevis pēc padomiem un ieteikumiem. Tu uzmanīgi klausies, un tikai iesaki dažas no iespējamajām atbildēm, atstājot pašu cilvēku ziņā, ko viņi tieši izvēlēsies.

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: persona, kas apveltīta ar spēcīgu gribu, pašapziņu, lielisks, apņēmīgs līderis.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: salvija

akmens: tirkīzs

koks: ozols

dzīvnieks: auns

zieds: pulkstenīte

aizbildnis: Amuns – konstruēšanas dievība, Dievs, kas ir saistīts ar pasaules radīšanu, nabadzīgo ļaužu aizstāvību un taisno tiesu.

 

HATHORA (26. maijs – 24. jūnijs)

Tu mīli teju visu, kas ir tavā dzīvē, sākot ar draugiem un ģimenes locekļiem, līdz visam, kas ir tev visapkārt. Arī citiem parādi kā ikdienā atrast luksusa lietas, pat vismazākajos, vienkāršākajos sīkumos. Tu iedrošini cilvēkus darīt nedaudz neprātīgas, nepiespiestas lietas, piemēram, apgulties mīkstā zālē saulainā vasaras pēcpusdienā un skatīties pūkainajos mākoņos, kas palēnām aiznes visas mūsu drūmās domas. Visticamāk, neesi greizsirdīga, tā vietā tu atzinīgi novērtē un pamani citu panākumus – mācībās, mīlestībā vai konkurencē. Tieši tāpēc labas lietas gluži pievelkas tev, tāpēc, ka tu spēj tās izbaudīt no visas sirds!

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: ekstraverta, pievilcīga, entuziastiska un romantiska personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: fenhelis

akmens: jašma

koks: goba

dzīvnieks: govs

zieds: gaiļbiksīte

aizbildnis: Hathora – mīlestības dieviete.

 

BENU – ēģiptiešu FENIKSS (25. jūnijs – 24. jūlijs)

Tev piemīt apbrīnojama spēja radīt kaut ko no nekā. Tu esi ļoti optimistiska, jo zini, ka neveiksme vienkārši nozīmē, ka viena iespēja nav realizējusies, jāķeras pie nākamās! Tu mudini draugus un ģimeni, lai viņi nezaudē cerību un turpina realizēt savas ieceres, īstenot savus sapņus, neraugoties uz to, ka dažkārt mūsu ceļā ir liela problēmu siena. Proti aprēķināt un paredzēt risku!  Visticamāk, izbaudi vienati, bet arī apzinies, ka laiks, kas pavadīts ar draugiem un ģimenes locekļiem, ir tas, kas padara dzīvi pilnīgāku. Jēgpilnas attiecības viennozīmīgi ir tava lielākā vēlme!

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: dzīvespriecīga, apņēmīga, piekāpīga un iedvesmojoša personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: muskatrieksts

akmens: dzintars

koks: alksnis

dzīvnieks: lirasputns

zieds: dzeltena narcise

aizbildnis: Benu – mītisks putns, saules un atdzimšanas simbols.

 

ANUBIS (25. jūlijs – 28. augusts )

Tevi respektē gan draugi, gan ģimenes locekļi. Viņi mīl tevi, jo tas, ko tu apsoli – tiek realizēts, tu atbildi par saviem vārdiem. Tev piemīt izteikta apņēmība un spēja pabeigt to, ko esi iesākusi. Tu paļaujies uz savām iekšējām zināšanām, lai atklātu patiesību par sevi un pasauli visapkārt un šī izpratne ir noderīga, gan tev, gan citiem. Kad lietas ap tevi šķiet neiet tā kā tu to, iespējams, esi iztēlojusies un vēlējusies, tieši tu esi tas cilvēks, kurš visu ņem savās rokās un satur kopā ar jaunu sparu un centieniem. Tu vienmēr visu dari mierīgā, laipnā un cieņpilnā veidā.

KĀ TEVI REDZ APKĀRTĒJIE: līdzjūtīga, jutīga, spēcīga un enerģiska personība.

TAVS LAIMĪGAIS:

augs: kalnumētra

akmens: obsidiāns

koks: īve

dzīvnieks: šakālis

zieds: uzpirkstīte

aizbildnis: Anubis – mirušo aizbildnis, mumifikācijas Dievs.

 

Kas esi tu?

Iepriekšējais rakstsKā izskatīties un justies lieliski? Palīdzēs šie 34 PARADUMI
Nākamais rakstsHappy Ulula: dzīvespriecīgas cepures – laimīgiem cilvēkiem! KONKURSS