Pirms gada negadījumā Jūrmalā decembra pēdējās dienās tika notriekti četri gājēji – bojā gāja Saeimas deputāta Mārtiņa Staķa tēvs un vectēvs. Mārtiņa mamma ir kādreizējā labklājības ministre Dagnija Staķe. Gadu pēc traģēdijas viņa izdevumam “Privātā Dzīve” atzīst, ka aizvien nespēj par to runāt. Decembris viņai ir ļoti smags mēnesis.

Viņa stāsta, ka šis gads bijis ļoti grūts, atmiņā pat negribas pārcilāt pārdzīvoto. “Pat nezinu, cik ilgam laikam jāpaiet, lai es varētu runāt,” saka Dagnija. Eksministre nedaudz pacīnījusies ar veselību, tomēr darbojas un palīdz bērniem, mazbērniem, kas ir viņas lielākais prieks. Dārzā raža izaudzēta, kompoti salikti pat vairāk kā citus gadus.

Jau vēstīts, ka 2018. gada 29. decembrī automašīna “Toyota”  diennakts tumšajā laikā notrieca četrus gājējus gados, kuri šķērsoja ielu neatļautā vietā. Sirmgalvji bija ceļā uz mazdēla koncertu Dzintaros.

Dagnijas vīrs Juris gāja bojā notikuma vietā, bet vīratēvs Gunārs nomira slimnīcā. Smagas traumas guva arī Dagnijas dēla Andreja sievas abi vecāki.

Mārtiņa brālis Andrejs, kurš negadījumu toreiz komentēja gan LNT raidījumā “Degpunktā”, gan pats internetā ievietoja aicinājumu atsaukties aculieciniekus, izdevumam pirms gada norādīja, ka vissmagāk ir mammai Dagnijai, viņa pārdzīvo visvairāk. Viņš ģimenes intereses tagad aizstāv tiesā. Ģimene norāda, ka vairs neuzstās uz gājēju pārejas izveidošanu bīstamajā vietā.

Iepriekšējais rakstsPirms 11 gadiem Žanna zaudēja vīru, bet šopavasar viņu sasniegusi vēl viena ļauna vēsts
Nākamais rakstsTrešdiena pienākusi ar sliktām vēstīm