Salīdzinot ar laiku, kad STV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Šutoviene dzīvojusi Anglijā, tēriņi ir krietni sarukuši – šobrīd, kad liela daļa labumu tiek audzēti pašas rokām, pārtikai atvēlētā summa vairs nav tik grandioza un dzejniecei nākas pārdomāt katru pirkumu. Interesanti, cik daudz naudas mēnesī Magone tērē pārtikai?

Dzīvojot Anglijā, viņa rēķinājusies ar aptuveni 600 sterliņu mārciņām (mārciņa ir aptuveni 1,2 eiro) mēnesī pārtikai. Magone norāda, ka veikala apmeklējuma laikā tomēr ir jārēķinās ar kaut kādu budžetu. Arī viņas dzīvē bijuši laiki, kad par naudu nav bijis jāuztraucas – kad atgriezusies dzimtenē no Anglijas, jutusies turīga. Tad vienā reizē veikalā piekrāvusi pat divus ratiņus par 300 eiro.

Tagad situācija ir mainījusies, turklāt ļoti pieaugušas pārtikas cenas. Viņa norāda, ka tagad rēķinās ar aptuveni 150 eiro mēnesī pārtikai, kas salīdzinoši nav liela summa. Magone audzē trušus, vistas un dārzeņus, kas viņai nodrošina iztikšanu. Līdz ar to, “ja baigi vajag”, Magone spējot pat “izvilkt” zem simta.

Šoreiz, veikalu apmeklējot kopā ar filmēšanas grupu, Magone iztērē aptuveni 46 eiro par pārtiku nedēļai.

Šova epizodes fragmentu iespējams noskatīties ŠEIT!

Iepriekšējais rakstsCeltnieks no Kurzemes nekavējoties iztērē lielu daļu iespaidīgā laimesta
Nākamais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam APRĪLIM