Donalds Tramps ir apsūdzējis Saseksas hercogieni par “necieņu” pret karalieni un karalisko ģimeni. Plašā intervijā ar Naidželu Faridžu bijušais ASV prezidents arī sacīja, ka, viņaprāt, Saseksas hercogs ir “šausmīgi izmantots”, vēsta ārzemju mediji.

Runājot par Meganu, Tramps sacīja: “Es neesmu viņas fans. Nekad neesmu bijis. Es domāju, ka Harijs ir ticis šausmīgi izmantots, un es domāju, ka kādu dienu viņš to nožēlos.”

Saskaņā ar Apvienotās karalistes ziņu kanāla “GB News” informāciju, viņš piebilda: “Es domāju, ka Harijs ir izmantots un šausmīgi izmantots. Es domāju, ka tas ir izpostījis viņa attiecības ar ģimeni, un tas sāp karalienei. Viņa [Megana] cenšas darīt lietas, kas, manuprāt, ir ļoti nepiedienīgas. Es domāju, ka viņa ļoti neciena karalisko ģimeni un, pats galvenais – karalieni.”

Intervijas laikā Tramps raksturoja karalieni kā “lielisku sievieti, tik lielisku cilvēku, vēsturisku cilvēku”. Tā nav pirmā reize, kad Tramps runā par karalisko ģimeni. Savas vizītes laikā Apvienotajā Karalistē 2019. gada vasarā Tramps uzteica karalisko ģimeni, sakot: “Karaliene un visa karaliskā ģimene ir bijusi fantastiska. Attiecības ar Apvienoto Karalisti ir ļoti spēcīgas.” Taču viņš vairākkārt ir kritizējis Meganu un Hariju.

Tramps par Mārklu teica 2019. gada intervijā izdevumam “The Sun”: “Es nezināju, ka viņa ir tik nekrietna.” Un viņš rakstīja tviterī pēc viņu aiziešanas no karaliskās ģimenes 2020. gadā: “Es esmu liels karalienes un Apvienotās Karalistes draugs un cienītājs. Tika ziņots, ka Harijs un Megana, kuri pameta Karalisti, pastāvīgi dzīvos Kanādā. Tagad viņi ir atstājuši Kanādu uz devušies uz ASV, taču ASV nemaksās par viņu drošības aizsardzību. Viņiem pašiem ir jāmaksā!”

Kad pāris mudināja cilvēkus balsot 2020. gada vēlēšanās, Tramps žurnālistiem sacīja: “Es neesmu viņas fans, un es tā saku, un viņa, iespējams, to ir dzirdējusi. Bet es novēlu Harijam veiksmi, jo viņam tā būs vajadzīgs.”

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl ceturtdienas rīts pienācis ar skumjām ziņām
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 3. decembris