Izdevums “Privātā dzīve” savā 8.-14. jūnija numurā vēsta par bijušā Latvijas izlases un Rīgas “Dinamo” hokejista Jēkaba Rēdliha ģimenes cīņu ar Covid-19 saslimšanu, kas risinājusies vien pirms mēneša.

Hokejista sieva Ieva izdevumam atzīst, ka maijs ģimenei bijis kā amerikāņu kalniņi. Abi ar vīru nolēmuši vakcinēties pret Covid-19, bet tā vietā uzzināja, ka ar to saslimuši. Tagad, kad viss ir faktiski galā, Ieva citiem saka – novērtējiet savu labo pašsajūtu, veselību un laimi.

Viss sācies ar paaugstinātu temperatūru Jēkabam, sācis arī sāpēt kakls, veikuši ātro Covid-19 testu, kas bijis pozitīvs. Pieteikušies īstam testam laboratorijā un abi izrādījušies pozitīvi. Tāpat pozitīvi bijuši abi pāra bērni, lai gan bez simptomiem. Hokejista sievai ir aizdomas, ka inficēšanās notikusi tikšanās laikā ar paziņām.

Ieva stāsta, ka nedaudz paveicies, ka viss sācies maija brīvdienās, kuras ģimene pavadījusi mājās un ar citiem cilvēkiem nav kontaktējusies. Jēkaba slimošana bijusi vissmagākā – trīs ilgas un grūtas nedēļas nācies skatīties uz vīru, kurš mocījies. Ieva ir pateicīga, ka nebija vēl “par kapeiku” sliktāk, jo tad būtu jādodas uz slimnīcu. Tagad, labu laiku pēc slimības sākuma, Jēkabam temperatūra vakaros vēl mēdzot uzkāpt ap 37, pašsajūta vēl nav atgriezusies. No vīrusa nav pasargāts neviens, norāda ģimene, cieši apņemoties vasarā uzņemt daudz vitamīnu un rudenī doties vakcinēties. Plašāk par ģimenes cīņu ar viltīgo vīrusu lasiet 8.-14. jūnija izdevumā “Privātā dzīve”.

Tieši pirms slimošanas Jēkabs viesojās raidījumā “Hattrick ar Puči” – interesanto interviju skatieties zemāk!

 

Iepriekšējais rakstsAtšifrēta uzņēmēja Rieksta atrašanās vieta, viņš aizturēts un apcietināts
Nākamais raksts“Man jau viss ir, pašam neko nevajag!” Liepājnieks otro reizi nepilna gada laikā laimē sešciparu summu