Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi visā valsts teritorijā izplatījuši dzelteno brīdinājumu par laiku sestdien un naktī uz svētdienu.

26.11.2022. dienas laikā no dienvidaustrumiem valsts teritoriju šķērsos plaša nokrišņu zona, kas teritorijas lielākajā daļā nesīs ilgstošu snigšanu – sniega segas biezums palielināsies par 5-8 cm. 26.-27.11. nakts laikā snigšana turpināsies un vietām Latvijā sniega segas biezums palielināsies vēl par 5 cm. Redzamība snigšanas laikā būs pasliktināta un vietām pazemināsies zem 1 km. Ceļi būs slideni!

Rīgā 26.11.2022. dienas vidū sāksies ilgstoša snigšana. Līdz 26.-27.11. nakts vidum sniega segas biezums būs palielinājies par 5-7 cm. Redzamība snigšanas laikā brīžiem būs pazemināta zem 1 km, brauktuves un ietves slidenas.

ESI INFORMĒTS par gaidāmo snigšanas intensitāti, kas var kavēt transporta kustību uz ceļiem, kā arī gājēju pārvietošanos. Atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes. Esi uzmanīgs gan ejot, gan arī braucot ar divriteni vai automašīnu!

Iepriekšējais rakstsVai šogad Ziemassvētkos gaidāms sals?
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 26. novembris