Kā savā 23. februāra – 1. marta numurā ziņo izdevums “Kas jauns”, seriāla “Nemīlētie” skatītāji satraukušies – kas gan noticis ar Dailes teātra aktieri Ģirtu Ķesteri, kurš pirms dažām nedēļām svinēja 57. dzimšanas dienu?

Nevar nepamanīt, ka pandēmijas laikā aktieris ir krietni pieņēmies svarā. Ķesteris sarunā ar izdevumu par to vien pasmejas, retoriski vaicājot, kādēļ viņam neļauj dzīvot savās vājībās? Patiesi, pandēmijas laikā, kad tikšanos ar skatītājiem nav, Ģirts “palaidies” ar fiziskām aktivitātēm, bet seriālā viņa atveidotais bandīts Zigurds varot “izbraukt” cauri arī ar šādām formām. Ķesteris saka, ka šajā laikā labumā gājis ne vien viņam, bet arī citiem kolēģiem – atgriezties teicamā formā motivēs gaidāmās tikšanās ar skatītājiem pēc pandēmijas.

Ģirts nezina, cik tieši kilogramus klāt ieguvis, bet viņam viss kļuvis skaidrs, kad ieraudzījis sevi žaketē. Tagad pamazām aktieris rāpjoties ārā no “zemākā punkta”, vairāk kustoties un mazāk ēdot. Tāpat talkā nākot kolēģu pārbaudītas diētas – šobrīd aktieris pamazām atgriežas mums ierastākās formās.

Iepriekšējais rakstsPavisam savādi notikumi risinājušies Magones mājā Gulbenes pusē – VIDEO
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 2. marts