Šodien daudziem cilvēkiem tā vien būs gaisā jūtama mīlestība. Iespējams, šodien daudzi cilvēki spēs savienoties pārī un daudzi atjaunot agrākās attiecības. Kopā ar mīlestību šodien spēsi izbaudīt vēl dažādas patīkamas emocijas.

 

 

Auns

Iespējams, šodien tev būs jādodas uz kādu pasākumu par godu savam radiniekam, taču tu spēsi ierasties tikai diezgan vēlu vakarā, kad būsi pabeidzis visus darbus. Nemēģini sasteigt iesākto, tas nenovedīs pie labākā rezultāta. Tava steiga var izgāzt to darbu, pie kā tagad strādā, kas nozīmē, ka projekts neizdosies. Tev būs pietiekami daudz enerģijas visam – gan darbam, gan atpūtai, tāpēc nepārdzīvo, ja nepaspēj uz pasākuma sākumu.

 

 

Vērsis

Šodien tavi ierasto dienas kārtību kaut kas patraucēs. Visticamāk, tev nāksies strādāt ilgāk nekā parasti, un tu atstāsi savu darba vietu vēlāk nekā tavi kolēģi, taču tas drīzāk būs pluss, nevis mīnuss. Ja darba vietā nebūs neviens cits, bet tikai tu un priekšnieks, var izveidoties ļoti atklāts dialogs. Šīs sarunas laikā tavs priekšnieks, visticamāk, pārliecināsies, ka esi ļoti uzticams un labs darbinieks.

 

 

Dvīņi

Šodien, iespējams, tu nokļūsi kaut kur, kur iepriekš nekad neesi bijis. Iespējams, tā būs vieta, kuras fotogrāfijas bieži esi redzējis internetā un vienmēr esi sapņojis tur nokļūt. Kad tavs sapnis būs piepildījies, tu izjutīsi lielu entuziasmu un vēlēsies steigšus dalīties ar citiem. Bilde, ar ko dalīsies sociālajos tīkos, spēs radīt daudz emociju un tu saņemsi arī daudz komentāru.

 

 

Vēzis

Šodien tevi satrauks vai sadusmos kāda tev tuva cilvēka uzvedība. Iespējams, persona, kura ilgu laiku ir izrādījusi tev uzmanību, pēkšņi sāks pievērsties kādam citam. Ja tā notiek, necenties situāciju mainīt vai iespaidot notiekošo. Iespējams, tas ir tikai triks, lai tu atcerētos par šī cilvēka eksistenci. Iespējams, sapratīsi, ka pats esi pieļāvis kādu kļūdu.

 

 

Lauva

Šodien, iespējams, lieliski varēsi atpūsties kādā ļoti neparastā atpūtas pasākumā. Var gadīties, ka tiks svinēta tava radinieka vai drauga bērna dzimšanas diena. Ticams, ka šajā pasākumā tavu uzmanību piesaistīs kāds konkrēts cilvēks. Iespējams, šis cilvēks tik ļoti aizraus tevi, ka teju pat aizmirsīsi, kas esi un ko dari, jo vēlēsies visu uzmanību koncentrēt tikai uz viņu.

 

 

Jaunava

Šodien labi pavadīsi laiku kāda kolēģa sabiedrībā. Tu ļoti labprāt uzmanīgi klausīsies kādā no viņa stāstiem. Iespējams, tas iedvesmos arī tevi, taču, kad sapratīsi, ka nāksies ieguldīt daudz darba, iespējams, tev gribēsies nedaudz pašmaukties. Ja to dari, vēlāk neizvairies no atbildības un nebēdz no sekām. Bēgšana neko neatrisinās, palīdzēs vien godīgs dialogs.

 

 

Svari

Šodien, iespējams, saņemsi patīkamu pārsteigumu no savas otrās pusītes. Iespējams, tiks uzburta svētku sajūta, kas liks tev atplaukt visnotaļ patīkamās emocijās, atgriežoties mājās no darba. Tevi ieskaus smaidīgas sejas. Ja tā notiek, aizmirsti uz mirkli savus plānus un ļaujies patīkamajai atmosfērai, ko tev radījuši šie cilvēki.

 

 

Skorpions

Tev nevajadzētu aizmirst to, kādas sekas var radīt spontānas darbības. Pirms rīkojies, vadoties pēc mirkļa iespaidiem un emocijām, padomā par iespējamām sekām. Daudz labāk ir problēmas neradīt, nekā pēc tam censties savas kļūdas labot un/vai uzklausīt sūdzības un pārmetumus no apkārtējiem cilvēkiem. Viss ir tavās rokās!

 

 

Strēlnieks

Šodien tevi pārņems daudz patīkamu emociju. Darbā ļoti labi un draudzīgi varēsi komunicēt ar kolēģiem un kāds no viņiem tevi, iespējams, uzaicinās uz ballīti. Ja tu piekrīti doties uz šo pasākumu, neaizmirsti paziņot par to arī tiem, kuri gaida tevi mājās. Iespējams, labākais variants būtu pat aicināt savu partneri līdzi, lai izvairītos no pārmetumiem un/vai greizsirdības scēnām.

 

 

Mežāzis

Šodien tev būs visai aizņemta diena. Nāksies daudz darīt, pildīt savus pienākumus gan personīgos, gan profesionālos jautājumos. Taču neuztraucies, šīs grūtības varēsi lieliski pārvarēt, ja lūgsi kāda līdzcilvēka palīdzību. vakaru vajadzētu pavadīt kopā ar tiem, kuri tev būs palīdzējuši. Sarīko nelieli pasākumu, banketu mājīgā un draudzīgā vidē.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien, tu, iespējams, sāksi kritizēt sava partnera darbības. Ticams, ka tas notiks tāpēc, ka šis cilvēks bez iepriekšējas apspriešanās būs iegādājies kādu dārgu lietu, iztērējot ģimenes kopīgos līdzekļus. Tavas dusmas būs saprotamas, taču tev vajadzētu padomāt par to, kā un ko tu saki. Ja būsi pārlieku skarbs, var gadīties, ka beigās par „upuri” kļūs partneris.

 

 

Zivis

Šodien, iespējams, tu sāksi vairāk domāt par vasaru. Tu nevēlēsies pavadīt vasaru, domājot par to, ka neesi pietiekami pārliecināts par sevi. Ieteicams lielāku uzmanību pievērst sabalansētam uzturam, iesaistīties mērenās fiziskās aktivitātēs un uzturoties svaigā gaisā. Iespējams, ka kādā no šiem veselības uzlabošanas un ķermeņa tonizēšanas posmiem sastapsi kādu ļoti īpašu cilvēku.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan satraukums par aktiera Ķestera veselību
Nākamais rakstsPirmdienas vakaru vairākiem šoferiem sabojā nelaime uz Pleskavas šosejas – VIDEO