Ļoti daudz par cilvēka personību iespējams pateikt, paraugoties uz to, kādas izvēles viņš veic. Tāpat – tu vari uzzināt par sevi daudz jauna, pievēršot uzmanību tam, ko pirmo uzlūko tavas acis, jo primāri uzmanību piesaista kaut kas spontāni, ilgi neprātojot un neanalizējot. Un tieši šajos aspektos slēpjas cilvēka personības smalkākās nianses. Izvēlies spalvu un uzzini patiesību par sevi

Izvēloties spalvu, nedomā par to, kura ir īsāka, garāka, skaistāka, rievotāka vai tamlīdzīgi, jo tas nozīmē, ka tu apdomā savu lēmumu. Izvēlies spalvu uzreiz! Ātri “uzmet aci” spalvām un izvēlies to, kura uzreiz piesaistīja tavu uzmanību! Nav svarīgi, kāpēc tevi piesaistīja konkrētā, bet tas var pateikt par tevi ļoti daudz.

Lūk, ko nozīmē tava izvēle:

Spalva Nr.1.

Šī spalva simbolizē mieru un harmoniju. Tu esi mierīgs cilvēks, kurš ir gatavs daudz darīt un ziedot citu labā. Tava vājība ir tā, ka tu neproti pateikt “Nē!”, tāpēc nereti ir tā, ka esi uzņēmies pārāk daudz. Tu esi komunikabla persona, kam nav nekādu problēmu sazināties, iepazīties ar aizvien jauniem cilvēkiem. Tajā pašā laikā tu piešķir lielu nozīmi patiesai draudzībai un izvēlies cilvēkus, uz kuriem tiešām var paļauties. Tevī ir ļoti attīstīta empātija, iespējams, pat pārlieku… Neaizmirsti par sevi!

 

Spalva Nr.2.

Tu esi inteliģents un ātri mācies. Tu lieliski spēj koncentrēt savu uzmanību un to ir grūti novērst ar sīkumiem, tāpēc tu nereti pamani to ko citi nepamana. Tas tevi padara par lielisku klausītāju un cilvēki nereti nāk pēc padoma tieši pie tevis. Taču par savām problēmām tev parasti runāt ir ļoti grūti, jo esi diezgan intraverta personība. Tev nesagādā problēmas komunikācija ar cilvēkiem un jaunu draugu iegūšana, taču tu tikpat ļoti tu izbaudi arī mirkļus, ko vari pavadīt vienatnē.

 

Spalva Nr.3.

Tu esi neatkarīgais gars, kurš ļoti augstu vērtē savu brīvību. Tavs tiešums un godīgums nereti var nobiedēt citus cilvēkus. Tu ļoti spēj koncentrēties uz mērķi un darīsi visu, lai to sasniegtu, neļaujot nekam stāties ceļā un novirzīt tevi no uzņemtā kursa. Vārds “neveiksme” tev neeksistē, jo esi pārliecināts par to, ka arī neizdošanās ir pakāpiens ceļā uz veiksmi un izdošanos. Tieši tāpēc tu vienmēr spēj augt kā personība un tava stiprā apņēmība un uz risinājumu meklēšanu orientētā attieksme tevi spēj padarīt par lielisku līderi.

 

Spalva Nr.4.

Daudzi apkārtējie apskauž tavu lielisko iztēli un radošumu, kā arī to, ka ar savu nepārspējamo improvizācijas spēku tu spēj viegli atrisināt visas problēmas, kas vien gadās tavā ceļā. Telpā, pūlī apkārtējie vienmēr pamana tavu harizmātisko izskatu, kas raisa teju magnētisku pievilcības sajūtu. Tu esi galējību cilvēks – cik ātri tu spēj būt ārkārtīgi jautrs, tikpat ļoti vari būt neizsakāmi skumjš. Tas tevi padara diezgan neparedzamu, līdz ar to tu vari nodarīt kādam pāri, pat nedomājot neko sliktu un nevēloties nodarīt pāri. Tomēr visā visumā cilvēki, kuri tevi pazīst, ir priecīgi par to, ka dzīve devusi iespēju tevi satikt.

 

Spalva Nr.5.

Tu esi mākslinieks ar ļoti jūtīgu un radošu dvēseli. Diemžēl, tu esi nedaudz nedrošs attiecībā uz savām prasmēm un tev mēdz būt pašpārliecinātības problēmas, kas var aizkavēt tavu attīstību un izaugsmi. Tas nav labi, jo patiesībā tevī mīt milzu spēks un spējas, ko lieliski varētu bez jebkādām problēmām izmantot savā dzīvē un darbos. Tu mēdz pārlieku uzticēties cilvēkiem, kas nereti rada vilšanos un sāpina tevi. Centies vairāk paļauties uz sevi un savām īpašībām, jo tu spēj paveikt daudz vairāk nekā domā.

 

Vai atpazini sevi raksturojumā?

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām AUGUSTS būs īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsRudens ogas – vitamīnu, minerālvielu un antioksidantu avots!