Seriālam “UgunsGrēks” gadu laikā izdevies iegūt kulta statusu, savukārt kopā ar galvenajiem varoņiem skatītāji piedzīvojuši tik daudz dažādu situāciju, ka teju ikviens spēj saskatīt līdzību ar kādu no tēliem. Tieši tāpēc, svinot seriāla atgriešanos TV ēterā, tiek izsludināts “UgunsGrēka” līdzinieku konkurss, kura uzvarētāji varēs iegūt unikālas balvas un iespēju nokļūt televīzijas klipā.

Konkursa dalībnieki tiek aicināti iesūtīt savas fotogrāfijas, kurā saredzama līdzība ar leģendāro Zentiņu, spilgto Helēnu, dziļdomīgo Leonu, apsviedīgo Gunāru vai arī diviem jaunajiem seriāla tēliem – Lolu un Ivaru. Viss, kas ir jāizdara – jāapmeklē lapa https://www.tv3.lv/lidzinieki, kur jāizvēlas kāds no tēliem un jāpievieno sava fotogrāfija. Galvenais ir pielikt mazliet pūles, lai foto būtu pēc iespējas līdzīgāks tiem attēliem, kas redzami lapā.

30 līdzīgākie dalībnieki savā īpašumā iegūs unikālus “UgunsGrēks” atgriešanās sezonai veltītus suvenīru komplektus, kā arī nokļūs televīzijas klipā.

 Meklē līdzību ar “UgunsGrēks. Atgriešanās” tēliem kanālā TV3 no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 21.10, kā arī nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Iepriekšējais rakstsDiemžēl otrdienas rīts nācis ar traģiskām vēstīm
Nākamais rakstsAr būtisku paziņojumu klajā nācis veikalu tīkls “Maxima”