Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 103 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 15 personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija.

27. februārī plkst. 21:03 Cēsu nov., Līgatnes pag., a/m “BMW” vadītājs uzbrauca velosipēdistam un aizbruca no notikuma vietas, neziņojot policijai. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis velosipēda vadītājs. “BMW” automašīnas vadītājs ir aizturēts. Policijā uzsākts kriminālprocess.

Plkst. 09.09 VUGD saņēma informāciju, ka Cēsu novada Priekuļu pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā bija notikusi vieglās automašīnas un mikroautobusa sadursme. Trīs cilvēki, kuri atradās mikroautobusā no transportlīdzekļa izkļuva pašu spēkiem. Vienu cilvēku, kurš atradās vieglajā automašīnā, ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja no automašīnas. Visi četri cilvēki tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. Ugunsdzēsēji glābēji atvienoja abu transportlīdzekļu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Plkst. 10.27 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 448 administratīvo pārkāpumu lēmumu, tajā skaitā 149 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā ir uzsākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un četri kriminālprocesi.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 28. februāris
Nākamais rakstsJauns pavērsiens kvēlākajiem seriāla “UgunsGrēks” faniem!