Trešdien, 24. jūlijā, ar jaunu dziesmu “Atpakaļ sauc” klajā nākusi pašmāju dziedātāja DIONA. Singls vēsta par dzīves attiecību ironiju, kad nereti cilvēki alkst viens pēc otra, bet katrs citā laikā, kas nekad nesaskan abiem kopā. Jauns pavērsiens populārās pašmāju dziedātājas DIONAS dzīvē

“Esmu bijusi attiecībās, kur šķiet, ka nesaņemu uzmanību, mani nenovērtē, neuzklausa, nav līdzās, kad tas ir vajadzīgs. Protams, ka tas attiecības ātri vien noved strupceļā, un pavisam dabīgi arī mana attieksme mainījās, tā kļuva vienaldzīga, attiecības beidzās. Un tieši tas bija mirklis, kad sajutu “Atpakaļ sauc” vēstījumu, jo brīdī, kad otrs attapās un uzrunāja, tā teikt “sauca atpakaļ”, vilciens jau bija aizbraucis un tad, kad vilciens ir aizbraucis, tad neko vairs nevar padarīt, tas ir nokavēts – kā tas ir uz perona, tā arī tēlaini izsakoties. Ticu, ka šāda sajūta un līdzīga situācija ir pazīstama daudziem,” stāsta DIONA.

Dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati DIONA, un singls tapa divos laika posmos – tas tika iesākts emociju spilgtumā pirms pāris gadiem, bet pabeigts šovasar, atrodoties pavisam citā dzīves posmā, līdz ar to saprotot, ka tieši tā pabeigšana māksliniecē radījusi īstu brīvības sajūtu no vēstītā piedzīvojuma. “Emocijas nav jāslēpj, tās ir jāizdzīvo tad, kad tās ir, un pat tad, ja ir sajūta, ka viss ir “vilkts aiz astes” un peldēts pret straumi, jo arī straumē var nejauši ieraudzīt, ko iesākt, ieraudzīt to, kas liks peldēt pretī labajam un pozitīvajam, līdz ar to palīdzēs orientēties un aizpeldēt pareizā virzienā. Šī nav manifestācija, lai kāds mani sauktu atpakaļ, bet gan brīvības, “mugurkaula esamības” un kāda dzīves posma noslēguma sajūtu veidojošs kopums, ko īsāk varētu raksturot kā mieru pēc vētras,” skaidro DIONA. 

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsLai hobijs nekļūst par kaitnieku muguras veselībai
Nākamais rakstsVien 2,5 mēnešus pēc Eirovīzijas izskan pārsteidzošs paziņojums no “Supernova” rīkotājiem