Laimīgā loterijas biļete bija iegādāta, lai reģistrētos Simtgades loterijas papildspēlei, vēsta Latvijas Loto.

Otrdien, 11. aprīlī, iLOTO iegādāta Simtgades loterijas biļete atnesusi 10 000 eiro laimestu 52 gadus vecajai Valentīnai no Cēsīm, kura strādā tirdzniecības nozarē.

Simtgades loterija ir mana iemīļotākā momentloterija, un svētdienas rītu vienmēr sāku ar TV šovu SuperBingo, kur uzzināju par Simtgades loterijas papildspēli,” stāsta laimētāja, “skatoties raidījumu, vienmēr priecājos par laimētājiem, tāpēc man arī vienmēr ir bijusi klusa cerība, ka man paveiksies,” stāsta laimētāja.

 “11. aprīlī iegādājos Simtgades loterijas biļeti, lai reģistrētu nelaimējušu biļeti Simtgades loterijas papildspēles īpašajai izlozei, kurā tiks sadalīti 100 000 eiro, bet veiksmei bijušas savas ieceres,” ar smaidu saka Valentīna.

“Nokasot Simtgades loterijas biļeti, manīju, ka ir sakrituši lietussarga simboli, uz ekrāna parādījās 10 000 eiro laimests,” Valentīna atceras laimēšanas brīdi, “jautāju sev – tā taču nevar būt? Neticība pārmijās ar prieku.”

Valentīna vēl domājot, kā prātīgi iztērēt 10 000 eiro laimestu. “Iespējams, iepriecināšu sevi ar ceļojumu,” atklāj laimētāja.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 25. aprīlis
Nākamais rakstsDažas dienas pēc ievākšanās “Ģimene burkā” zvaigznes spiestas mājokli pamest